קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
אירועיםקיץ
מגזין

טארט תפוחים חם עם גלידה תאריך ויין אדום-רוטב קרמל

טארט תפוחים חם עם גלידה תאריך ויין אדום-רוטב קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט תפוח חם עם גלידה תאריך ויין אדום-רוטב קרמל. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 793 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב, חלמונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: טארט תפוחים חמים עם יין אדום-רוטב קרמל, פחזניות תפוחים עם קצפת טרייה ורוטב קרמל חם, ו עוגת תפוחים עם רוטב קרמל.

הוראות

1
כדי להכין את הגלידה: להכין אמבט מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
מיםמים
2
מניחים את התאריכים, עיסת וניל שעועית, שמנת כבדה, חצי וחצי, וחלב בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
שמנת כבדהשמנת כבדה
תאריכיםתאריכים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא את החלמונים בקערה גדולה לאט לשפוך בתערובת שמנת חמה. מחית את תערובת הקרם עד חלקה, לחזור לסיר, ומבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן. מסננים דרך מסננת בסדר רשת, להתקרר באמבט מים קרח. להקפיא במכונת גלידה ולשמור קפוא עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
גלידהגלידה
מיםמים
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
4
כדי להכין את הבצק: באמצעות מיקסר חשמלי או ביד, לשלב את הקמח, חמאה, סוכר, ומלח בקערה גדולה עד כדורים בגודל חלוק טופס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מוסיפים את חלמון הביצה והמים בבת אחת ומערבבים עד שהבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
מיםמים
6
הסר את הבצק מן המיקסר, לטפוח לתוך דיסק, ולכסות עם לעטוף פלסטיק. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
1
מניחים את הסוכר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 10 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את החמאה ואת עיסת וניל ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
3
מוסיפים את פרוסות התפוחים ומבשלים 4 עד 6 דקות או עד שהתפוחים מבושלים למחצה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
4
הסר את התפוחים מן הקרמל ואת ההזמנה הן בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
תפוחתפוח
5
כדי להכין את הטארט: מחממים את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מרדדים את הבצק עד 1/8 אינץ 'עבה בזהירות ללחוץ לתוך טבעת טארט 8 - או 9 אינץ', זמירה כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
מניחים את טבעת הטארט על מחבת גיליון מצופה קלף ומפזרים 1/2 כוס של פקאנים קצוצים בתחתית הקליפה. גלגל את פרוסות התפוחים בטארט ומברשת עם קצת רוטב הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
רוטב קרמלרוטב קרמל
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים את הטארט במשך 20 עד 30 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים את היין האדום בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני במשך 20 דקות, או עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את רוטב הקרמל הנותר להפחתת היין האדום ומקציפים עד לקבלת חלקה. מקפלים את הנותרים 1/4 כוס פקאן ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
צמצוםצמצום
יין אדוםיין אדום
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
חותכים את הטארט ל 8 חתיכות ומניחים חתיכה במרכז כל צלחת. כפית את היין האדום-רוטב קרמל סביב טארט ולמעלה את טארט עם כף של גלידה תאריך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
גלידהגלידה
יין אדוםיין אדום
תאריכיםתאריכים
4
צ 'רלי טרוטר מבשל בבית על ידי צ' רלי טרוטר
5
לחץ על עשר מהירות