טארט תרד כפרי
טארט תרד כפרי דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג', מלח כשר, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: טארט תרד כפרי, סלמון מזוגג דובדבן דבש-טארט עם סלסת דובדבן טארט כפרית, ו טארט אגוזים כפרי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את שמן הזית במחבת בינונית ומניחים
מוסיפים את השום. מבשלים ומערבבים 1 דקה, עד
מוסיפים את התרד ומקפיצים בעדינות למשך 2 דקות.
מחממים ומתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מצפים נייר אפייה גדול בתרסיס בישול. לפתוח 1 חתיכה על גבי
גיליון אפייה. כף את תערובת התרד באופן שווה על הקרום והשאיר
גבול 1 אינץ ' מסביב לקצה.
שכבת גבינת קוטג', פטריות, ו
מפזרים את הטימין והפרמזן.
מברישים חצי מהביצה סביב גבול הקרום בגודל 1 אינץ'.
קרום על גבי ולחצה את הקצוות לאטום.
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לאפשר לאדים להימלט.
35 דקות או עד להזהבה. מצננים על מתלה למשך 5 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.