קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

טארטות עגבניות וגבינת עיזים

טארטות עגבניות וגבינת עיזים
ניתן להכין את המתכון טארטות עגבניות וגבינת עיזים בסביבות 55 דקות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל 993 קלוריות. 2357 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת עיזים שום ועשב, עגבנייה, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מדהימה. נסו עגבניות וגבינות עיזים, טארטות עגבניות וגבינת עיזים, ו עוגות עגבניות, בצל וגבינת עיזים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
קפלו דף בצק עלים על משטח מקומח קלות וגלגלו אותו קלות לריבוע בגודל 11 על 11 אינץ'. בעזרת צלוחית ברוחב 6 אינץ ' או חפץ עגול אחר כמדריך, חותכים 2 עיגולים מגליון בצק העלים, וזורקים את השאריות. חזור על הפעולה עם דף המאפה השני כדי ליצור 4 עיגולים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מניחים את עיגולי המאפה על 2 תבניות גיליון מרופדות בנייר אפייה ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית עד נמוכה ומוסיפים את הבצל והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
קולים במשך 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שהבצל צולע וכמעט ולא נותרה לחות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, היין והטימין וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד שהבצל משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מסירים מהאש.
9
בעזרת סכין חיתוך חדה, ציון גבול ברוחב 1/4 אינץ ' סביב כל עיגול מאפה. דוקרים את המאפה בתוך קווי הניקוד בעזרת שיני מזלג ומפזרים כף פרמזן מגוררת על כל סיבוב, ונשארים בתוך הגבול הבקיע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מניחים 1/4 מתערובת הבצל על כל עיגול, שוב נשארים בתוך הקצה הבקיע. מפוררים 1 גרם גבינת עיזים על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מניחים פרוסת עגבנייה במרכז כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
מברישים את העגבנייה קלות בשמן זית ומפזרים בזיליקום, מלח ופלפל. לבסוף, פזרו 4 או 5 רסיסי פרמזן על כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
13
אופים 20 עד 25 דקות, עד שהמאפה מזהיב. תבנית הסדין התחתונה עשויה להזדקק למספר דקות נוספות בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מגישים חם או חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "