טארטלטים קפרזה
טארטלטים קפרזה הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 23 דקות. 1283 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו לחם, מוצרלה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 55%. נסו טארטלטים קפרזה, טארטלטים לחם, טארטלטים לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, ו אינסלטה קפרזה כל ' אמריקה (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי) עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הקרום מהלחם ובעזרת כף גדולה או מערוך לוחצים בעדינות את פרוסות הלחם כלפי מטה עד שהן דקות וכמעט בצקות.
מברישים את שני צידי הלחם בשמן זית. לחץ על הפרוסות בתבנית המאפינס, ליצירת קליפות טארטלט. הניחו בצד.
בקערה קטנה, בעזרת מזלג לאיחוד, מערבבים יחד את גבינת השמנת, אבקת השום, הבזיליקום המיובש, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. זרוק בערך כפית מגבינת השמנת לתחתית כל תבנית מאפינס.
אופים את הטארטלטים עד להזהבה וקרום, 12 עד 13 דקות.
בינתיים ממליחים בנדיבות את פרוסות העגבניות. לאחר שקליפות הטארטלט מזהיבות, הוציאו אותן מהתנור והעבירו למתלה קירור.
מניחים פרוסת מוצרלה על גבי גבינת השמנת, ואז מניחים על פרוסת עגבנייה או שתיים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם וטפטוף שמן זית וחומץ בלסמי, אם משתמשים.
מקשטים עם שיפון בזיליקום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארטלט עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "