קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

טארטלטים קפרזה

טארטלטים קפרזה
טארטלטים קפרזה הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 23 דקות. 1283 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו לחם, מוצרלה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 55%. נסו טארטלטים קפרזה, טארטלטים לחם, טארטלטים לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, ו אינסלטה קפרזה כל ' אמריקה (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוציאים את הקרום מהלחם ובעזרת כף גדולה או מערוך לוחצים בעדינות את פרוסות הלחם כלפי מטה עד שהן דקות וכמעט בצקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מברישים את שני צידי הלחם בשמן זית. לחץ על הפרוסות בתבנית המאפינס, ליצירת קליפות טארטלט. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
5
בקערה קטנה, בעזרת מזלג לאיחוד, מערבבים יחד את גבינת השמנת, אבקת השום, הבזיליקום המיובש, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. זרוק בערך כפית מגבינת השמנת לתחתית כל תבנית מאפינס.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אופים את הטארטלטים עד להזהבה וקרום, 12 עד 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים ממליחים בנדיבות את פרוסות העגבניות. לאחר שקליפות הטארטלט מזהיבות, הוציאו אותן מהתנור והעבירו למתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים פרוסת מוצרלה על גבי גבינת השמנת, ואז מניחים על פרוסת עגבנייה או שתיים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם וטפטוף שמן זית וחומץ בלסמי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מקשטים עם שיפון בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארטלט עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "