קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

טארטס Huevos Rancheros

טארטס Huevos Rancheros
טארטים Huevos Rancheros דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 901 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם אבוקדו, כוסברה, גבינת פרסקו queso, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארטס Huevos Rancheros, ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), ו Huevos Rancheros (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 191°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. להפריד בצק לתוך 4 מלבנים על גיליון עוגיות. לחץ בחוזקה על ניקובים כדי לאטום. עבור כל מלבן, לגלגל קצוות למרכז וליצור סיבוב בקוטר 3 1/2 אינץ 'עם שפה 1/2 אינץ'. הקש שפה בחוזקה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה, לערבב עלי אורגנו, 1/4 כפית של אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים מעל כדורי בצק. לשבור ביצה 1 במרכז כל עיגול בצק. (ביצה עלולה לדרוס מעט.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
אופים 16 עד 18 דקות או עד חלבונים חלמונים הם המשרד, לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, בבלנדר, במקום עגבניות, בצל, שום, 2 כפות של כוסברה ונשאר 1/4 כפית אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי. כיסוי; להתמזג עד חלקה. בסיר 2 ליטר, תערובת עגבניות חום מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
הסר ושמור תערובת 3/4 כוס מן סיר; לכסות כדי לשמור על חם.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים שעועית לתערובת הנותרת בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, שעועית מועכת מעט עם גב כף עץ עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
עבור כל מנה, מניחים על תערובת שעועית 1/3 כוס על צלחת עם טארט ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מגישים עם רוטב שמור, גבינה, פרוסות אבוקדו הנותרים 2 כפות כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.