טארטס Huevos Rancheros
טארטים Huevos Rancheros דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 901 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם אבוקדו, כוסברה, גבינת פרסקו queso, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארטס Huevos Rancheros, ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), ו Huevos Rancheros (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. להפריד בצק לתוך 4 מלבנים על גיליון עוגיות. לחץ בחוזקה על ניקובים כדי לאטום. עבור כל מלבן, לגלגל קצוות למרכז וליצור סיבוב בקוטר 3 1/2 אינץ 'עם שפה 1/2 אינץ'. הקש שפה בחוזקה כדי לאטום.
בקערה קטנה, לערבב עלי אורגנו, 1/4 כפית של אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי והמלח.
מפזרים מעל כדורי בצק. לשבור ביצה 1 במרכז כל עיגול בצק. (ביצה עלולה לדרוס מעט.)
אופים 16 עד 18 דקות או עד חלבונים חלמונים הם המשרד, לא נוזל.
בינתיים, בבלנדר, במקום עגבניות, בצל, שום, 2 כפות של כוסברה ונשאר 1/4 כפית אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי. כיסוי; להתמזג עד חלקה. בסיר 2 ליטר, תערובת עגבניות חום מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד חם.
הסר ושמור תערובת 3/4 כוס מן סיר; לכסות כדי לשמור על חם.
מוסיפים שעועית לתערובת הנותרת בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, שעועית מועכת מעט עם גב כף עץ עד מעובה מעט.
עבור כל מנה, מניחים על תערובת שעועית 1/3 כוס על צלחת עם טארט ביצה.
מגישים עם רוטב שמור, גבינה, פרוסות אבוקדו הנותרים 2 כפות כוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.