טארטס ספאנקופיטה
טארטס Spanakopita הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 6. מנה אחת מכילה 161 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 72 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך חמאה, בצל ירוק, גבינת פטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה לא כל כך סופר. נסו את כוסות Spanakopita , Spanakopita (פאי תרד יווני) וטארטס קוקוס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה מבשלים בצל בשמן עד לריכוך. מערבבים תרד; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות. מצננים וסוחטים יבשים. בקערה גדולה מערבבים את הגבינה, השמיר והפטרוזיליה. מערבבים פנימה תערובת תרד; לְהַפְרִישׁ.
מניחים עלה אחד של בצק פילו על משטח מקומח קלות. מברישים קלות בחמאה. מעליו עלה נוסף של בצק פילו; מברישים בחמאה. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. (השאר את הפילו מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע ממנו להתייבש.)
מניחים 6 אונקיות. כוס רפרפת הפוכה על הבצק.
חותכים מסביב לכוס הרפרפת בעזרת חותכן פיצה קטן.
מניחים כ-4 כפיות תערובת גבינה במרכז כל עיגול. מביאים את קצוות העיגול כלפי מעלה ומסביב לגבינה, ויוצרים טארט.
מניחים על תבנית לא משומנת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה ותערובת התרד חמה.