קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסופרבול
מגזין

טבילת סטייק גבינת פילדלפיה של תמי

טבילת סטייק גבינת פילדלפיה של תמי
גבינת פילדלפיה של תמי היא מטבל סטייק ללא גלוטן ומספק כ 16 מנות. מתאבן זה יש 145 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-84 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, רוסטביף, רוטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל סטייק גבינת פילדלפיה, סטייק גבינת פילדלפיה, ו חביתת סטייק גבינת פילדלפיה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את הבצל, פלפל ירוק, רוטב איטלקי במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקירוטב איטלקי
פלפל ירוקפלפל ירוק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפרובולונה, גבינת שמנת, מיונז, מלח ופלפל; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיונזמיונז
פרובולוןפרובולון
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מלחמלח
4
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הרוסטביף.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה הוכחה בתנור ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
אופים חשופים במשך 25 דקות או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור