טבילת סטייק גבינת פילדלפיה של תמי
גבינת פילדלפיה של תמי היא מטבל סטייק ללא גלוטן ומספק כ 16 מנות. מתאבן זה יש 145 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-84 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, רוסטביף, רוטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל סטייק גבינת פילדלפיה, סטייק גבינת פילדלפיה, ו חביתת סטייק גבינת פילדלפיה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הבצל, פלפל ירוק, רוטב איטלקי במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הפרובולונה, גבינת שמנת, מיונז, מלח ופלפל; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הרוסטביף.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה הוכחה בתנור ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים חשופים במשך 25 דקות או עד חם תוסס.