טביעות אגודל של קוקוס-Raspberry
טביעות אצבע בטעם קוקוס-פטל הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. והוא יספק כ 78 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חלמון ביצה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו טביעות אצבע בטעם פטל ולימון קוקוס, טביעות אצבע של פיסטוק פטל, ו טביעות אצבע כתומות-Raspberry (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם קוקוס, סודה לשתייה ומלח. במערבל חשמלי עומד מצויד במשוט, או באמצעות מערבל יד בקערה גדולה, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים את חלמון הביצה ווניל, גירוד בצד ובתחתית הקערה. לנצח את החומרים יבשים במהירות בינונית-נמוכה. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים למשך 15 דקות.
מקמו את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור.
מגלגלים את הבצק לתוך כדורי 1 אינץ ואופים במשך 14 דקות. לעשות שקע בעוגיות; למלא עם ריבה ואופים במשך כ 10 דקות.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.