טביעת אצבע שוקולד אני
טביעות אצבעות שוקולד אני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, אגוזי מלך, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו טביעת אצבע משוקולד, טביעת אצבע משוקולד, ו טביעת אצבע משוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
היכו 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, סוכר לבן, חלמון ביצה, 2 כפות חלב 1 כפית וניל עד אור ורך.
מערבבים קמח, קקאו ומלח; מוסיפים בהדרגה תערובת חמאה. מכסים ומקררים 1 שעה או עד המשרד מספיק כדי להתגלגל לתוך כדורים.
בינתיים, בקערה קטנה, בקלילות לנצח ביצה לבן.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
צורה בצק לתוך כדורי 1 אינץ'; לטבול ביצה לבן, ואז להתגלגל אגוזים.
מניחים על סדינים אפייה משומנת. צור הזחה עם האגודל במרכז כל עוגייה.
אופים במשך 10-12 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
כדי להפוך את המילוי: בקערה קטנה, לשלב 1/2 סוכר קונדיטור כוס, 1 כף חמאה או מרגרינה, 2 כפיות חלב 1/4 כפית תמצית וניל.
כפית 1/4 כפית של המילוי לתוך כל עוגייה חמה; לחץ בעדינות על נשיקת שוקולד (unpropped) במרכז. בזהירות להסיר מן תבנית אפייה מתלים חוט מגניב.