טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים
גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, עגבניות משומר, חרדל תבואה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריך חציל מטוגן מקסיקני (טורטים טבעוניים ופמבזוס), כריך חצילים, ו כריך חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור מיונז חצילים: מחממים תנור ל 204°.
חותכים חציל אחד במחצית לאורכו. מעיל אחד חצי עם 1 כפית שמן, לעטוף בחוזקה בנייר כסף, וצלי עד רך לחלוטין, על 1 שעה (להגדיר להישאר 1 1/2 חצילים בצד). לאחר מכרז, לגרד בשר מחציל קלוי ולהשליך את העור.
מניחים בשר בכוס שרק מתאים סביב הראש של בלנדר טבילה.
מוסיפים שום, מיץ לימון וחרדל. בזהירות להוסיף שמן שנותר, כך שהוא צף על גבי החצילים.
מניחים את הראש של בלנדר טבילה נגד החלק התחתון של הכוס ולהפעיל אותו. לאט למשוך אותו מתוך הצנצנת ויוצרים תחליב עבה, שמנת כמו שאתה הולך. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד מיונז חצילים.
לרוטב: בעוד החצילים נצלים, מחממים שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים שום, פלפל אדום, אורגנו ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם. לרסק עגבניות עם מחית תפוחי אדמה, להקציף נוקשה, או בלנדר יד. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד עבה ועשיר, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
עבור חצילים מטוגנים: לחתוך הנותרים 1 1/2 חצילים באורך דק לתוך כ 16 פרוסות. מתבלים במלח ומאפשרים לנוח 20 דקות. כתם בחוזקה עם מגבות נייר כדי לדחוס ולהסיר לחות עודפת.
שלב קמח ומים, הוספת יותר קמח או מים לפי הצורך כדי להשיג תערובת על עקביות של בלילת פנקייק עבה. מתבלים לפי הטעם במלח.
הוסף פירורי לחם לצלחת עוגה רדודה. לחם פרוסות חצילים אחד בכל פעם על ידי טבילה בתערובת קמח, מנגב עודף נגד צד של קערה, והעברה לפירורים. לחץ על הפירורים בחוזקה על החצילים כך שהם לדבוק.
שמן חום בתנור ווק גדול או הולנדי ל 204° כפי שנמדד על מדחום קריאה מיידית. פרוסות חצילים מטגנים בשתיים עד שלוש קבוצות, הנעות מדי פעם עד חום זהוב ופריך משני הצדדים.
מעבירים פרוסות מבושלות לצלחת גדולה מרופדת במגבות נייר ומתבלים במלח ברגע שהם יוצאים מן הטיגון.
להרכיב: פרוסת לחם לשניים.
מורחים כמה מיונז חצילים על החצי התחתון של כל כריך העליון עם פרוסות חצילים (להשתמש במחצית הפרוסות מחולקות באופן שווה בין ארבעת הכריכים). למעלה עם חצי רוטב העגבניות, באמצעות כף להתפשט באופן שווה. למעלה עם יותר מיונז חצילים.
מוסיפים שכבה שנייה של חצילים מטוגנים ושכבה שנייה של רוטב עגבניות. סיים עם יותר מיונז חצילים וכריכים קרובים.