טבעות בצל פריכות אפויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל טבעות בצל פריכות אפויות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חלב חמאה, מלח ופלפל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: טבעות בצל ברביקיו אפויות פריכות, טבעות בצל פריכות אפויות, ו טבעות בצל פריכות אפויות.
הוראות
מניחים חצי מהקמח בקערה רדודה רחבה, מערבבים את הקמח הנותר עם חלב החמאה והביצה ומניחים אותו בקערה רחבה ורדודה ומערבבים את פירורי הלחם panko, תיבול קריאולי, מלח ופלפל ומניחים אותם בקערה שלישית רחבה ורדודה.לדלות את פרוסות הבצל בקמח, לטבול אותם בתערובת הבלילה לדלות אותם בפירורי הלחם.
מניחים את פרוסות הבצל על מתלה תיל על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש 218° עד חום זהוב, כ 12-16 דקות.