קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות32
ציון בריאות1
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

טבעות קפה במילוי פקאן

טבעות קפה במילוי פקאן
טבעות קפה במילוי פקאן עשויות להיות בדיוק המשקה שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 32 ומחירו 26 סנט למנה. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם אגוזי פקאן טחונים, חלב חם, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-55 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טבעות קפה מלאות שקדים של אמא, טבעות דלעת בלוטים במילוי תפוחים עם חמאת קארי וטבעות דלעת בלוטים במילוי תפוחים עם חמאת קארי.

הוראות

1
ממיסים בקערה שמרים ו-2 כפיות סוכר בחלב חם; לתת לעמוד 5 דקות. בקערה, קרם חמאה ושארית הסוכר. טורפים פנימה את החלמונים, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים תערובת שמרים ו-1 כוס קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/4 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
5
מגלגלים כל חלק ל-16 אינץ'. x 9 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
שלבו את מרכיבי המילוי; מורחים על הבצק עד 1 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים; לצבוט קצוות יחד ליצירת טבעת. בעזרת מספריים למטבח, גזרו מהקצה החיצוני שני שליש מהדרך לכיוון מרכז הטבעת ב-1 אינץ'. מרווחים. מפרידים מעט רצועות ומפותלים כדי שהמילוי יראה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הוצא מהמחבתות אל מתלים; מצננים 20 דקות.
11
שלבו את מרכיבי הזיגוג; לטפטף על טבעות חמות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן