טבעת גבינה עם שימורי בלסמי-תות דורשת בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 563 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חומץ בלסמי, מיונז, חוסם גבינת צ'דר חדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טבעת גבינה עם ריבת תות, סלט קינואה גבינת עיזים תות עם רוטב בלסמי תות, ו שימורי תאנים בלסמיות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
מערבבים יחד מיונז והבא 2 מרכיבים. מערבבים בפקאנים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
גבינה
פקאנים
4
תערובת כפית לתוך פלסטיק גלישת מצופה 4 כוס טבעת עובש עם 2 1/2 אינץ ' מרכז. כיסוי וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
מביאים חומץ בלסמי לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 18 עד 20 דקות או עד מופחת כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
בואו מגניב 10 דקות. מערבבים בריבות תות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי תות
7
טבעת גבינה Unmold על מגש הגשה. זרוק ניילון נצמד. מלאו את מרכז הטבעת בשימורים.