קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

טבעת תה שוודית

טבעת תה שוודית
המתכון של טבעת התה השוודית יכולה לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך תוך כ -45 דקות . תמורת 22 סנט למנה , אתה מקבל משקה שמגיש 16. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 240 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. אם יש לכם שמרים, חלב, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו פנקייק שוודית אפוי , כדורי בשר שוודים של ג'ן ולחמניות זעפרן - שוודית לוסבולר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במכונת לחם, הכניסו חלב, ביצה, חמאה, סוכר, מלח, קמח לחם ושמרים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק. הַתחָלָה. חמאה 2 דפי עוגיות; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
1-3/4 כפיות אבקת מרנג1-3/4 כפיות אבקת מרנג
1/4 שמן1/4 שמן
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה
זרעי פרג נוספים, לא חובהזרעי פרג נוספים, לא חובה
4 כוסות חלב מלא או דל שומן4 כוסות חלב מלא או דל שומן
2 כפיות פלפל שלם2 כפיות פלפל שלם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
2
מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
3
מרדדים כל חלק למלבנים בגודל 12X16 אינץ' בערך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מורחים כל מלבן בצק ב-1 כף חמאה רכה. בקערה קטנה מערבבים 2 כפיות קינמון טחון, 3/4 כוס סוכר חום בהיר ו-1/2 כוס צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
קינמון טחוןקינמון טחון
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
ברוקוליניברוקוליני
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
5
מפזרים את התערובת על מלבנים.
6
מגלגלים אותם בצורת ג'לי-רול, לאורך הצד הארוך. צובטים קצוות כדי לאטום. למתוח ולפתול לטבעות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים אותם על ניירות עוגיות מוכנים עם קצוות אטומים כלפי מטה. צבוט קצוות יחד ליצירת טבעת. בעזרת מספריים נקיות, גזרו 2/3 דרך הכיכר במרווחים של כ-1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כפיות אבקת מרנג1-3/4 כפיות אבקת מרנג
ציוד שתשתמש בו
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
מספריים מטבחמספריים מטבח
8
מורחים מעט כל חתך. מכסים במגבת נקייה ומניחים לכיכרות לתפוח עד להכפלה. בשלב זה, ניתן לכסות היטב בניילון נצמד ולקרר עד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליניברוקוליני
תמצית מנטה, לא חובהתמצית מנטה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
פחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחדפחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד
10
אופים במשך 20 דקות. הכיכר תהיה חום בהיר מלמעלה והמלית תנקוף ומבעבעת. חזור על הטבעת השנייה.
ציוד שתשתמש בו
פחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחדפחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד
11
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים סוכר קונדיטוריה, תמצית שקדים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה עוגיות אוראו מופחתות שומן, מרוסקותחבילה עוגיות אוראו מופחתות שומן, מרוסקות
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
4 כוסות חלב מלא או דל שומן4 כוסות חלב מלא או דל שומן
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק קצוץ דק, לקישוטבצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
12
מזלפים ציפוי על לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 שמן1/4 שמן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק