טג'ין העוף הטוב ביותר
הטאג'ין עוף הטוב ביותר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 663 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך מים, עגבניות, אבקת מניות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עוף טג'ין, עוף טג'ין, ו עוף טג'ין (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.עוף חום ולהסיר.
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר לסיר. מכסים ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים פפריקה, כורכום, כוסברה טחון, כמון טחון, פלפל קאיין וקינמון ומערבבים 1 דקה קלות 'טוסט' את התבלינים.מערבבים 2 כוסות מים, חומוס, עגבניות עם מיצים, דבש ושורשי כוסברה. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; מוסיפים לסיר. מכסים ומבשלים כ -50 דקות - או עד שהעוף מבושל ומכרז.
הוסף עוד מים כדי לכסות את העוף אם הנוזל התאדה.כאשר העוף כמעט מוכן, להתחיל להכין את cous-cous לפי הוראות מנות.
תוסיף את אבקת העוף לקוסקוס. כאשר cous cous ספג את הנוזל, להוסיף את השקדים ומערבבים דרך.אם משתמשים במקלות תיפוף, להסיר את מקלות התיפוף ולפשט את הבשר מהעצמות. להחזיר את הבשר בחזרה לתערובת ולערבב דרך.מערבבים זרעי שומשום דרך.
מגישים על מיטה של cous cous, מעוטר עלים כוסברה.