טגליאטלה עם פרושוטו ותפוז
Tagliatelle עם פרושוטו וכתום נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, טליאטלה ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Tagliatelle עם פרושוטו ואספרגוס, טליאטלה עם פול, מסקרפונה ופרושוטו, ו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מתבלים במלח; מוסיפים פסטהובשל, ערבוב מדי פעם, עד 1 דקה לפני אל דנטה, על 2 דקות עבור פסטה טרייה, ארוך יותר עבור מיובש.
ניקוז, מילואים 1 / 4 כוס מים פסטה.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה וכבדה nonstick overmedium-חום גבוה.
הוסף prosciutto; sauté עד השחמה, about3 דקות.
מוסיפים מי פסטה שמורים, מיץ תפוזים, חצי גרידה, ושמנת; מביאים לרתיחה.
להוסיף פסטה; לבשל, ערבוב, עד מעילי רוטב פסטהופסטה הוא אל דנטה, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.מערבבים גבינה ומחלקים בין קערות חמות.