טוב אוכל תבשיל בקר
נזיד בקר טוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1083 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, תפוחי אדמה, עשבי תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. מתכונים דומים: טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), אוכל טוב קציץ בשר, ו טוב אוכל הודו צלוי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את רסק העגבניות, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, פפריקה ועשבי תיבול יבשים. תניח בצד.
מתבלים את הצלעות הקצרות עם כף אחת של מלח כשר.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ופעם טיפה של מים קופץ, לצרוב את הבשר עד השחמה מכל הצדדים. לאחר השחמה, להסיר את הבשר לקערה עם הדבק ולזרוק למעיל.
העברה לחתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד חותם בחוזקה.
מניחים את החבילה במחבת מתכת ומכניסים לתנור קר על המדף האמצעי. הגדר את התנור ל 250 מעלות F ומבשלים 4 שעות.
הסר את הבשר מהתנור בזהירות לתקוע חור בחבילה תוך החזקת אותו מעל מיכל אטום.
מסננים את הנוזל לתוך המיכל ומניחים אותו לתוך המקרר כדי להתקרר מספיק כך שהשומן מפריד משאר הנוזל, כ 1 שעה. לאחר 1 שעה, להעביר את הנוזל למקפיא ולשמור שם עד כובע השומן התגבש, כ 1 שעה. אפשר לצלעות לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שהנוזל מתקרר או אם מגישים למחרת, מניחים במקרר עד מוכן לסיים.
לאחזר את הנוזל מהמקרר ולהסיר את מכסה השומן שנוצר על גבי. למדוד 1 כף של השומן ולשמור את השאר בפעם אחרת.
מניחים את השומן לתוך צלחת גדולה ומניחים מעל חום בינוני. לאחר השומן נמס להוסיף את הבצל יחד עם כפית הנותרים של מלח ומערבבים להפריד את הבצל לטבעות. אפשר לבשל במשך 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה יחד עם קמצוץ של פלפל שחור ומערבבים לשלב. לאחר מכן, להוסיף את הנוזל שמורות מן הבשר ומערבבים. מכסים בחוזקה ומפחיתים את החום לנמוך כך ששום חום אינו בורח מהמכסה. מבשלים 30 דקות או עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז.
בינתיים, לחתוך את הבשר מן העצם, להסיר את רקמת החיבור והשלכת. ברגע שתפוחי האדמה רכים, לחשוף ולהגדיר את הבשר על גבי הירקות. לכסות ולהמשיך לבשל במשך 10 דקות.