קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

טונה בגריל עם סלט מלפפון

טונה בגריל עם סלט מלפפון
אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טונה בגריל עם סלט מלפפון יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל, מיץ ליים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייקים טונה בגריל עם מלפפון חמוץ ג'ינג'ר להתענג, מלפפון וסלט סלרי עם טונה, ו מלפפון-פיטאס סלט טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רוטב הדגים, ג ' ינג 'ר, מיץ ליים, סוכר, שום, וצ' ילה בקערה בינונית, לא מגיבה לטאטא עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את השמן בזרם איטי, יציב, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).בינתיים, לטף את הטונה יבש עם מגבות נייר. לשפשף את הדגים משני הצדדים עם שכבה דקה של שמן צמחי ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים את הטונה על הגריל ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל כהה מופיעים, כ 2 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להפוך את הדגים ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני אבל באמצע הוא עדיין נדיר, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מוסיפים את הכוסברה לסלט, מערבבים לשלב, ומחלקים את הסלט באופן שווה בין 4 צלחות. חותכים כל סטייק טונה נגד התבואה לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים על הסלט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2
מפזרים את הבוטנים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.