קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

טונה בגריל עם סלט מלפפון

טונה בגריל עם סלט מלפפון
אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טונה בגריל עם סלט מלפפון יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל, מיץ ליים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייקים טונה בגריל עם מלפפון חמוץ ג'ינג'ר להתענג, מלפפון וסלט סלרי עם טונה, ו מלפפון-פיטאס סלט טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רוטב הדגים, ג ' ינג 'ר, מיץ ליים, סוכר, שום, וצ' ילה בקערה בינונית, לא מגיבה לטאטא עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את השמן בזרם איטי, יציב, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).בינתיים, לטף את הטונה יבש עם מגבות נייר. לשפשף את הדגים משני הצדדים עם שכבה דקה של שמן צמחי ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את הטונה על הגריל ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל כהה מופיעים, כ 2 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להפוך את הדגים ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני אבל באמצע הוא עדיין נדיר, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מוסיפים את הכוסברה לסלט, מערבבים לשלב, ומחלקים את הסלט באופן שווה בין 4 צלחות. חותכים כל סטייק טונה נגד התבואה לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים על הסלט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2
מפזרים את הבוטנים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.