טונה בגריל עם סלט מלפפון
אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טונה בגריל עם סלט מלפפון יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל, מיץ ליים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייקים טונה בגריל עם מלפפון חמוץ ג'ינג'ר להתענג, מלפפון וסלט סלרי עם טונה, ו מלפפון-פיטאס סלט טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את רוטב הדגים, ג ' ינג 'ר, מיץ ליים, סוכר, שום, וצ' ילה בקערה בינונית, לא מגיבה לטאטא עד הסוכר מומס.
מוסיף את השמן בזרם איטי, יציב, לטאטא עד בשילוב.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).בינתיים, לטף את הטונה יבש עם מגבות נייר. לשפשף את הדגים משני הצדדים עם שכבה דקה של שמן צמחי ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את הטונה על הגריל ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל כהה מופיעים, כ 2 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להפוך את הדגים ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני אבל באמצע הוא עדיין נדיר, על 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיפים את הכוסברה לסלט, מערבבים לשלב, ומחלקים את הסלט באופן שווה בין 4 צלחות. חותכים כל סטייק טונה נגד התבואה לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים על הסלט.
מפזרים את הבוטנים ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.