קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

טונה ספידיני

טונה ספידיני
טונה ספידיני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 449 קלוריות. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 12 דקות. אם יש לכם שיפודי במבוק, גרידת לימון, טונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה נהדר. נסו טונאן ובצל אדום ספידיני, ספידיני טוסקנה, ו ספידיני דג חרב (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לשיפודים: זורקים את הטונה הקוביות במרינדה ומניחים לשבת במקרר למשך 30 דקות. הביאו סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
מעבירים את הבצל הירוק לקערה בינונית של מי קרח. כשהבצל הירוק קריר, התייבש עם מגבות נייר. חתוך את הגבעולים והשורש מסתיים מהשומר. חצוי את השומר לאורכו ואז חתוך כל מחצית ל -3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חותכים כל לימון לתוך 6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
חותכים את הבצל האדום לשניים מגזע לקצה השורש.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
7
חותכים כל חצי לחצי שוב לאורך וחותכים כל רבע לשליש. צריך להיות 12 חתיכות של כל ירק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
8
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים את הטונה וזורקים את הירקות למרינדה. פתיל כל שיפוד מתחיל עם עגבניה. ואז התחל להשחיל את הבצל הירוק החל מקצה הקצה הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
מוסיפים חתיכת טונה. שמירה על החומרים ליד החלק העליון של שיפוד, סרט בצל ירוק סביב חתיכת טונה ובחזרה דרך שיפוד. לאחר מכן מוסיפים את הבצל האדום, וסרט את הבצל הירוק סביב שוב על שיפוד. לאחר מכן להוסיף עוד חתיכת טונה, סרט בצל ירוק סביב שוב על שיפוד. לאחר מכן להוסיף חתיכת שומר, סרט בצל ירוק סביב בפעם האחרונה. למעלה עם חתיכת לימון. מרכז את החומרים על השיפוד.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
אופים 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מגישים חם.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מדלנה מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו מציעה ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים מעץ אלון עם רמזים של וניל ואניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הרענן המצפה את הפה.