טונה צרובה באבוקדו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן canolan, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טונה צרובה באבוקדו, טונה צרובה עם סלסה אבוקדו, ו טרטר טונה צרוב עם אבוקדו.
הוראות
1 בקערה, לשלב את כוסברה, jalapeno, זנגביל, שום, מיץ ליים, רוטב סויה, סוכר, מלח, שמן שומשום ושמן זית. אם אתה רוצה, אתה יכול לנקות את הרוטב בבלנדר או מעבד מזון. 2
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה למשך דקה אחת. מעיל את המחבת עם זרעי הגפן או שמן קנולה ולתת לחמם במשך 30 עד 45 שניות.
מפזרים את חתיכות הטונה במלח. לצרוב את הטונה לרגע בכל צד. 3
מעבירים את הטונה הצרובה לקערה ומעיל עם חלק מהרוטב.
יוצקים קצת רוטב על הצלחות, למעלה עם הטונה ומגישים עם אבוקדו פרוס ו טריז של סיד.