זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן canolan, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טונה צרובה באבוקדו, טונה צרובה עם סלסה אבוקדו, ו טרטר טונה צרוב עם אבוקדו.
הוראות
1
1 בקערה, לשלב את כוסברה, jalapeno, זנגביל, שום, מיץ ליים, רוטב סויה, סוכר, מלח, שמן שומשום ושמן זית. אם אתה רוצה, אתה יכול לנקות את הרוטב בבלנדר או מעבד מזון. 2
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבן
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה למשך דקה אחת. מעיל את המחבת עם זרעי הגפן או שמן קנולה ולתת לחמם במשך 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מפזרים את חתיכות הטונה במלח. לצרוב את הטונה לרגע בכל צד. 3
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)
קלמנטינות, כל אחת
4
מעבירים את הטונה הצרובה לקערה ומעיל עם חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
יוצקים קצת רוטב על הצלחות, למעלה עם הטונה ומגישים עם אבוקדו פרוס ו טריז של סיד.
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.