קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה

טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה
גשו לסופר וקנו סטייקים של טונה, חומץ בלסמי, בגט אלכסוני עבה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, ו טונה צרובה במרינדה עם ויניגרט זית שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים טפנד, בצל, בזיליקום, 5 כפות שמן, חומץ, קליפת לימון במדיומבול; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קליפת לימוןקליפת לימון
ממרח זיתיםממרח זיתים
חומץחומץ
באזיל!באזיל!
בצלבצל
2
מברשת בגט פרוסות טונה עלשני הצדדים עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
טונהטונה
שמן בישולשמן בישול
3
מפזרים טונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
טונהטונה
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
5
הוסף פרוסות באגט; טוסט עד זהב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
טוסטטוסט
6
העברה לצלחת.
7
מוסיפים טונה לאותו מחבת; מבשלים עד doneness הרצוי, 1 עד 2 זעירות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
9
Cuttuna לפרוסות; לסדר על ארוגולה.ממרח זיתים על טונה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ממרח זיתיםממרח זיתים
ארוגולהארוגולה
טונהטונה
10
Place2 baguette פרוסות לצד כל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
11
בתיאבון

ציוד

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.