טוסט אספרגוס חם עם פנצ'טה וויניגרט
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא אספרגוס, יין שרי, חומץ, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, סלט עולש חם עם פטריות בר & ויניגרט Pancetta, ו חזה עוף ברוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנקטן ויניגרט מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חומץ וחרדל בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא בשמן 1 כף חמאה מומסת. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
מניחים pancetta על תבנית אפייה rimmed.
אופים עד קריספ, על 7 דקות.
בינתיים, לבשל חניתות אספרגוס במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים עד רך, על 5 דקות.
אספרגוס ניקוז; יבש טפיחה.
להעביר אספרגוס חם קערה גדולה; להוסיף ויניגרט לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. פרוסות לחם טוסט ומברשת עם הנותרים 2 כפות חמאה מומסת.
סדר 2 טוסטים על כל אחד 4 צלחות. לחלק pancetta, ואז אספרגוס בין טוסטים.
טפטוף כל ויניגרט שנותר מעל ומגישים.