קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם

טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם
המתכון טוסט צרפתי ג'בטה עם סירופ מייפל תפוח חם יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שאלוט, תפוחים מקינטוש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם, לחם מטוגן ממולא בסירופ בננה ומייפל, ו פרנץ ' טוסט עם סירופ מייפל חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סיידר ו קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להוסיף שאלוט למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את תערובת הסיידר, תפוחים וסירופ למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; לבשל 3 דקות או עד תפוחים מתחילים לרכך, ערבוב מדי פעם. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חותכים חתך אופקי דרך הקרום התחתון של כל פרוסת לחם כדי ליצור כיס; דברים 1/2 גרם גבינה באופן שווה לתוך כל כיס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
מערבבים חלב נטול שומן, חלב חמאה, ו-5 המרכיבים הבאים (דרך ביצה לבנה) בצלחת רדודה, מערבבים היטב עם מקצף. עבודה עם פרוסת לחם ממולאת 1 בכל פעם, מניחים פרוסת לחם לתערובת חלב, הופכים בעדינות מעיל שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים 3 פרוסות לחם מצופות למחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפיות חמאה הנותרים 3 פרוסות לחם מצופה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים 1 פרוסת טוסט צרפתי על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם כ 3 כפות רוטב ו 1 1/2 כפיות פקאן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים