קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם

טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם
המתכון טוסט צרפתי ג'בטה עם סירופ מייפל תפוח חם יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שאלוט, תפוחים מקינטוש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם, לחם מטוגן ממולא בסירופ בננה ומייפל, ו פרנץ ' טוסט עם סירופ מייפל חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סיידר ו קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להוסיף שאלוט למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את תערובת הסיידר, תפוחים וסירופ למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; לבשל 3 דקות או עד תפוחים מתחילים לרכך, ערבוב מדי פעם. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים חתך אופקי דרך הקרום התחתון של כל פרוסת לחם כדי ליצור כיס; דברים 1/2 גרם גבינה באופן שווה לתוך כל כיס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
מערבבים חלב נטול שומן, חלב חמאה, ו-5 המרכיבים הבאים (דרך ביצה לבנה) בצלחת רדודה, מערבבים היטב עם מקצף. עבודה עם פרוסת לחם ממולאת 1 בכל פעם, מניחים פרוסת לחם לתערובת חלב, הופכים בעדינות מעיל שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים 3 פרוסות לחם מצופות למחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפיות חמאה הנותרים 3 פרוסות לחם מצופה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים 1 פרוסת טוסט צרפתי על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם כ 3 כפות רוטב ו 1 1/2 כפיות פקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים