טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם
המתכון טוסט צרפתי ג'בטה עם סירופ מייפל תפוח חם יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שאלוט, תפוחים מקינטוש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם, לחם מטוגן ממולא בסירופ בננה ומייפל, ו פרנץ ' טוסט עם סירופ מייפל חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סיידר ו קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את תערובת הסיידר, תפוחים וסירופ למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; לבשל 3 דקות או עד תפוחים מתחילים לרכך, ערבוב מדי פעם. להפריש, ולשמור על חם.
חותכים חתך אופקי דרך הקרום התחתון של כל פרוסת לחם כדי ליצור כיס; דברים 1/2 גרם גבינה באופן שווה לתוך כל כיס.
מערבבים חלב נטול שומן, חלב חמאה, ו-5 המרכיבים הבאים (דרך ביצה לבנה) בצלחת רדודה, מערבבים היטב עם מקצף. עבודה עם פרוסת לחם ממולאת 1 בכל פעם, מניחים פרוסת לחם לתערובת חלב, הופכים בעדינות מעיל שני הצדדים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת.
מוסיפים 3 פרוסות לחם מצופות למחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפיות חמאה הנותרים 3 פרוסות לחם מצופה הנותרים.
מניחים 1 פרוסת טוסט צרפתי על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם כ 3 כפות רוטב ו 1 1/2 כפיות פקאן.