קושימומחה
מוכן ב72 שעות
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

טוסט צרפתי בריוש בטטה

טוסט צרפתי בריוש בטטה
אם יש לך שמרים, חלמונים ביצה, allspice dram, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות נסו לחם מטוגן בריוש של גיל, לחם מטוגן בלתזר בריוש, ו לחם בריוש פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בריוש: לקבל על 4 גדול או 5 תפוחי אדמה מתוקים בינוניים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בריושבריוש
2
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 204°. לשפשף בעדינות לטפוח תפוחי אדמה מתוקים יבשים, ואז פירס בכל רחבי עם סכין קיצוץ ומניח על מחבת גיליון מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים עד מיצים caramelize ותפוחי אדמה נאפים דרך, 40-60 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העור לחתוך לחתיכות, הסרת כל כתמים פגומים או תלותיים מדי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חותכים לחתיכות גדולות פירה לחלוטין במעבד מזון. למדוד כוס אחת, ואז עוד 1 1/4 כוס למילוי וסירופ, אשר ניתן בקירור.הערה: אם אין לך מעבד מזון, הדרך הטובה ביותר פירה בטטה היא על ידי אילוץ חתיכות תפוחי אדמה אפויות חמות דרך מסננת. לחץ לגרד את מחית עם מגרדת קערת פלסטיק או מרית חסון; תמצא כי סיביות קשה להישאר בחלק הפנימי של המסננת ואתה יכול בקלות לגרד את מחית חלקה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שלב מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד ולהניח בצד להתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים 1 ביצה ו 1 1/8 כוס קמח ומערבבים על מהירות נמוכה עם ההנעה עד בשילוב מלא, ולאחר מכן להפריש ולאפשר לעלות עד הוכפל, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מוסיפים סוכר, מלח, ביצים שנותרו וקמח ורוטב בטטה ומערבבים על נמוך עד בשילוב לחלוטין, גירוד קערה ומכה לפי הצורך. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף חמאה עד משולב לחלוטין, גירוד לפי הצורך. לאחר כל החמאה משולבת והבצק אחיד, להעביר לקערה בינונית נקייה לעטוף בחוזקה עם פלסטיק. מקררים לפחות 2 שעות, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הגדר מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מברשת קרביים של שתי מחבתות כיכר עם חמאה. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק למלבן בגודל 8x12 אינץ'. בקערת ערבוב קטנה, להקציף יחד מחית תפוחי אדמה מתוקה חלמונים למילוי.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מורחים חצי מהמילוי באופן שווה על כל מלבן, ואז מגלגלים את המלבנים בחוזקה כמו שהייתם עושים לעוגת ג 'לי רול, ויוצרים שני בולי עץ מגולגלים בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים כל צד התפר למטה לתוך מחבתות מוכנות ולאפשר לעלות עד הוכפל בגודל, על 30 דקות. ברגע שעלו, להמיס כמה טפיחות של חמאה לא מלוחה ומברשת בעדינות על כל כיכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
12
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל, מברשת עם חמאה שוב בטמפרטורה נמוכה יותר 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים במשך 20-25 דקות. אפשר כיכרות להתקרר באופן מלא לפני היציאה. גלישת כיכרות מקורר בחוזקה פלסטיק ומקרר או להקפיא עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
כדי להפוך את הלחם המטוגן: להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מערבבים חלב וחמאה בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. לאחר שהחמאה נמסה במלואה, מוסיפים סוכר, מלח, וניל ו-allspice dram ומוסיפים להמיס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
הסר מהחום.
17
מניחים חלמונים בקערת ערבוב קטנה בהדרגה לשפוך נוזל חם, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
יוצקים להשרות למחבת רדודה (מחבת פאי הוא נהדר בשביל זה) ולפרוס בריוש לחתיכות בעובי אינץ'. משרים כל פרוסת לחם בנוזל במשך 30 שניות על כל גודל, ולאחר מכן להגדיר על מדף מעל תבנית אפייה. להמיס כמה טפיחות של חמאה במחבת גדולה, פעם קצף להוסיף שתי חתיכות של לחם ספוג לבשל עד הזהב, 2-3 דקות. הפוך וחזור עם הצד השני, ולאחר מכן להעביר מתלה ואופים 5 דקות. חזור לבשל כמו חתיכות רבות לפי הצורך.הערה: השרה תחזיק מעמד עד 3 ימים במקרר אם אתה רוצה לעשות את זה קדימה או אם יש לך שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
19
להקציף לפני השימוש כדי לשבור את כל גושי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מערבבים מחית בטטה, סירופ, מיץ תפוזים, allspice ומלח בקערת ערבוב קטנה וקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
יוצקים בנדיבות על לחם מטוגן חם.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים