טוסט צרפתי בריוש בטטה
אם יש לך שמרים, חלמונים ביצה, allspice dram, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות נסו לחם מטוגן בריוש של גיל, לחם מטוגן בלתזר בריוש, ו לחם בריוש פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
עבור בריוש: לקבל על 4 גדול או 5 תפוחי אדמה מתוקים בינוניים.
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 204°. לשפשף בעדינות לטפוח תפוחי אדמה מתוקים יבשים, ואז פירס בכל רחבי עם סכין קיצוץ ומניח על מחבת גיליון מרופדת.
אופים עד מיצים caramelize ותפוחי אדמה נאפים דרך, 40-60 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העור לחתוך לחתיכות, הסרת כל כתמים פגומים או תלותיים מדי.
חותכים לחתיכות גדולות פירה לחלוטין במעבד מזון. למדוד כוס אחת, ואז עוד 1 1/4 כוס למילוי וסירופ, אשר ניתן בקירור.הערה: אם אין לך מעבד מזון, הדרך הטובה ביותר פירה בטטה היא על ידי אילוץ חתיכות תפוחי אדמה אפויות חמות דרך מסננת. לחץ לגרד את מחית עם מגרדת קערת פלסטיק או מרית חסון; תמצא כי סיביות קשה להישאר בחלק הפנימי של המסננת ואתה יכול בקלות לגרד את מחית חלקה מלמטה.
שלב מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד ולהניח בצד להתמוסס, על 2 דקות.
מוסיפים 1 ביצה ו 1 1/8 כוס קמח ומערבבים על מהירות נמוכה עם ההנעה עד בשילוב מלא, ולאחר מכן להפריש ולאפשר לעלות עד הוכפל, כ 30 דקות.
מוסיפים סוכר, מלח, ביצים שנותרו וקמח ורוטב בטטה ומערבבים על נמוך עד בשילוב לחלוטין, גירוד קערה ומכה לפי הצורך. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף חמאה עד משולב לחלוטין, גירוד לפי הצורך. לאחר כל החמאה משולבת והבצק אחיד, להעביר לקערה בינונית נקייה לעטוף בחוזקה עם פלסטיק. מקררים לפחות 2 שעות, עד 24 שעות.
הגדר מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 218°.
מברשת קרביים של שתי מחבתות כיכר עם חמאה. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק למלבן בגודל 8x12 אינץ'. בקערת ערבוב קטנה, להקציף יחד מחית תפוחי אדמה מתוקה חלמונים למילוי.
מורחים חצי מהמילוי באופן שווה על כל מלבן, ואז מגלגלים את המלבנים בחוזקה כמו שהייתם עושים לעוגת ג 'לי רול, ויוצרים שני בולי עץ מגולגלים בגודל 8 אינץ'.
מניחים כל צד התפר למטה לתוך מחבתות מוכנות ולאפשר לעלות עד הוכפל בגודל, על 30 דקות. ברגע שעלו, להמיס כמה טפיחות של חמאה לא מלוחה ומברשת בעדינות על כל כיכר.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל, מברשת עם חמאה שוב בטמפרטורה נמוכה יותר 350 ° F.
אופים במשך 20-25 דקות. אפשר כיכרות להתקרר באופן מלא לפני היציאה. גלישת כיכרות מקורר בחוזקה פלסטיק ומקרר או להקפיא עד מוכן לשימוש.
כדי להפוך את הלחם המטוגן: להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור 375 ° F.
מערבבים חלב וחמאה בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. לאחר שהחמאה נמסה במלואה, מוסיפים סוכר, מלח, וניל ו-allspice dram ומוסיפים להמיס סוכר.
מניחים חלמונים בקערת ערבוב קטנה בהדרגה לשפוך נוזל חם, לטאטא כל הזמן.
יוצקים להשרות למחבת רדודה (מחבת פאי הוא נהדר בשביל זה) ולפרוס בריוש לחתיכות בעובי אינץ'. משרים כל פרוסת לחם בנוזל במשך 30 שניות על כל גודל, ולאחר מכן להגדיר על מדף מעל תבנית אפייה. להמיס כמה טפיחות של חמאה במחבת גדולה, פעם קצף להוסיף שתי חתיכות של לחם ספוג לבשל עד הזהב, 2-3 דקות. הפוך וחזור עם הצד השני, ולאחר מכן להעביר מתלה ואופים 5 דקות. חזור לבשל כמו חתיכות רבות לפי הצורך.הערה: השרה תחזיק מעמד עד 3 ימים במקרר אם אתה רוצה לעשות את זה קדימה או אם יש לך שאריות.
להקציף לפני השימוש כדי לשבור את כל גושי חמאה.
מערבבים מחית בטטה, סירופ, מיץ תפוזים, allspice ומלח בקערת ערבוב קטנה וקצף לשלב.
יוצקים בנדיבות על לחם מטוגן חם.