אם יש לך שמרים, חלמונים ביצה, allspice dram, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות נסו לחם מטוגן בריוש של גיל, לחם מטוגן בלתזר בריוש, ו לחם בריוש פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור בריוש: לקבל על 4 גדול או 5 תפוחי אדמה מתוקים בינוניים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בריוש
2
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 204°. לשפשף בעדינות לטפוח תפוחי אדמה מתוקים יבשים, ואז פירס בכל רחבי עם סכין קיצוץ ומניח על מחבת גיליון מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים עד מיצים caramelize ותפוחי אדמה נאפים דרך, 40-60 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העור לחתוך לחתיכות, הסרת כל כתמים פגומים או תלותיים מדי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חותכים לחתיכות גדולות פירה לחלוטין במעבד מזון. למדוד כוס אחת, ואז עוד 1 1/4 כוס למילוי וסירופ, אשר ניתן בקירור.הערה: אם אין לך מעבד מזון, הדרך הטובה ביותר פירה בטטה היא על ידי אילוץ חתיכות תפוחי אדמה אפויות חמות דרך מסננת. לחץ לגרד את מחית עם מגרדת קערת פלסטיק או מרית חסון; תמצא כי סיביות קשה להישאר בחלק הפנימי של המסננת ואתה יכול בקלות לגרד את מחית חלקה מלמטה.
מוסיפים סוכר, מלח, ביצים שנותרו וקמח ורוטב בטטה ומערבבים על נמוך עד בשילוב לחלוטין, גירוד קערה ומכה לפי הצורך. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף חמאה עד משולב לחלוטין, גירוד לפי הצורך. לאחר כל החמאה משולבת והבצק אחיד, להעביר לקערה בינונית נקייה לעטוף בחוזקה עם פלסטיק. מקררים לפחות 2 שעות, עד 24 שעות.
מברשת קרביים של שתי מחבתות כיכר עם חמאה. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק למלבן בגודל 8x12 אינץ'. בקערת ערבוב קטנה, להקציף יחד מחית תפוחי אדמה מתוקה חלמונים למילוי.
מניחים כל צד התפר למטה לתוך מחבתות מוכנות ולאפשר לעלות עד הוכפל בגודל, על 30 דקות. ברגע שעלו, להמיס כמה טפיחות של חמאה לא מלוחה ומברשת בעדינות על כל כיכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
12
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל, מברשת עם חמאה שוב בטמפרטורה נמוכה יותר 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים במשך 20-25 דקות. אפשר כיכרות להתקרר באופן מלא לפני היציאה. גלישת כיכרות מקורר בחוזקה פלסטיק ומקרר או להקפיא עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
כדי להפוך את הלחם המטוגן: להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מערבבים חלב וחמאה בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. לאחר שהחמאה נמסה במלואה, מוסיפים סוכר, מלח, וניל ו-allspice dram ומוסיפים להמיס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
הסר מהחום.
17
מניחים חלמונים בקערת ערבוב קטנה בהדרגה לשפוך נוזל חם, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
יוצקים להשרות למחבת רדודה (מחבת פאי הוא נהדר בשביל זה) ולפרוס בריוש לחתיכות בעובי אינץ'. משרים כל פרוסת לחם בנוזל במשך 30 שניות על כל גודל, ולאחר מכן להגדיר על מדף מעל תבנית אפייה. להמיס כמה טפיחות של חמאה במחבת גדולה, פעם קצף להוסיף שתי חתיכות של לחם ספוג לבשל עד הזהב, 2-3 דקות. הפוך וחזור עם הצד השני, ולאחר מכן להעביר מתלה ואופים 5 דקות. חזור לבשל כמו חתיכות רבות לפי הצורך.הערה: השרה תחזיק מעמד עד 3 ימים במקרר אם אתה רוצה לעשות את זה קדימה או אם יש לך שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בריוש
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
19
להקציף לפני השימוש כדי לשבור את כל גושי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות