טוסט צרפתי תפוח לילה
טוסט צרפתי תפוח לילה לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 535 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם תפוחי טארט, חלב, לחם בן יום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טוסט צרפתי תפוח לילה, אפל צרפתית טוסט אופים (לילה או לא!), ו לילה קינמון תפוח טוסט צרפתי אופים.
הוראות
בסיר קטן שלבו את הסוכר החום, החמאה והסירופ. מבשלים על אש בינונית 5-7 דקות או עד להסמכה.
יוצקים לתוך 13 לא משומן על 9 אינץ'. תבנית אפייה. מסדרים תפוחים מעל.
בקערה גדולה מקציפים ביצים, חלב ווניל. טובלים פרוסות לחם לתוך תערובת הביצים 1 דקה; מניחים מעל תפוחים. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל 350 אום.
אופים, לא מכוסה, 35-40 דקות. בינתיים, בסיר קטן, שלבו מרכיבי סירופ; מחממים דרך.