טוסטדות בקר פריכות
המתכון טוסטדות בקר פריכות מוכן בתוך כ 55 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. זה הר ד ' אובר יש 624 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 3 אוהדים. אם יש לכם בצל ירוק, גבינת צ'דר, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו טוסטדות הודו פריכות, שאריות בקר: טוסטדות בקר קוריאניות, ו טוסטדות בקר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ואבקת אפייה; מוסיפים את החלב ליצירת בצק רך. לכסות ולתת לנוח במשך שעה 1.
כ-30 דקות לפני ההגשה, במחבת גדולה, מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים שום, צ ' ילי, תיבול טאקו ומים; מבשלים במשך 10 דקות. מערבבים שעועית; מחממים ושומרים על חום.
מחלקים בצק לשישיות. על משטח מקומח קלות מגלגלים כל מנה ל -7 אינץ'. מעגל. בטיגון עמוק בשומן, מחממים שמן ל-375 מְזוּגָד. מטגנים טוסטדות בשמן חם עד להזהבה, הופכים פעם אחת; מסננים על מגבות נייר. מעל כל אחד מהם תערובת בשר, רוטב פיקנטה, חסה, בצל, עגבניות וגבינה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה]()
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה