טוסטים מזוגגים עם סלק ובורטה
מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סלק, טימין, לחם דגנים מלאים צפוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלק ובורטה קרוסטיני, סלק ובורטה קרוסטיני, ו סלט סלק & Burratan Endive (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לכסות את הסלק עם מים קרים.
מוסיפים את ענפי הקורנית, פלפל שחור וחומץ יין אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה חלקית, עד סלק רך, כ 45 דקות, חידוש המים במידת הצורך.
מסננים את הסלק, ואז לקלף ולחתוך אותם לקוביות 1/4 אינץ'.
החזר את הסלק לקוביות לסיר.
מוסיף את חומץ שרי, סוכר, sprig רוזמרין ו 1/4 כוס מים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד צורות זיגוג syrupy, על 12 דקות. להשליך את sprig רוזמרין ואת העונה סלק עם מלח.
מעל כל טוסט כל גרגר עם כפית של סלק מזוגג, חתיכת בוראטה ו sprig של גרגיר הנחלים.
טפטוף בשמן זית כתית מעולה, מקשטים עם מלח פתיתי ומגישים.