טופו מערבבים ומטגנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 545 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זנגביל, גרידת תפוז, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו המשרד הנוסף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים.
הוראות
1
מניחים טופו במסננת; להגדיר סיר כבד על גבי 10 עד 15 דקות כדי ללחוץ על לחות. חצי; מפזרים רוטב סויה, אבקת שום, ואז קמח על חצאים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה במחבת גדולה. לבשל טופו עד הזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד. פרוסה; להפריש. באותו מחבת, לבשל פלפלים ובצל, מכוסה, עד פלפלים לרכך, 7 עד 8 דקות. מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות