טופו מצופה חרדל וכרוב בטטה
טופו מצופה חרדל עם כרוב ובטטה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 307 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל, שמן צמחי, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית נסו טופו מצופה חרדל וכרוב בטטה, טופו מצופה קוקוס עם רוטב טבילה צ'ילי מתוק, ו צלעות חזיר מצופות חרדל עם אספרגוס-סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים טופו לשמונה פרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים על מגבות נייר; מסננים 10 דקות.
מורחים את שני הצדדים של כל פרוסה עם חרדל.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וג ' ינג ' ר; sauté 1 דקה.
מוסיפים כרוב, בטטה ומיץ ליים. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שתפוח האדמה רך וכרוב נבול, כ -12 דקות.
בינתיים, חום שנותר 2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה אחרת על חום בינוני.
מוסיפים טופו; מכסים ומבשלים עד מחומם דרך פריך, על 2 דקות לכל צד (כמה זרעי חרדל עלול ליפול טופו).
מסדרים כרוב תערובת בטטה על צלחת. טופו חופפים פרוסות על גבי ירקות ומגישים.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›