טופו עם עגבניות וחומץ בלסמי
טופו עם עגבניות וחומץ בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 157 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם אבקת שום, בצל, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניות במרינדה עם בזיליקום וחומץ בלסמי, דובדבנים עם חומץ בלסמי, ו חומץ בלסמי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות טופו בין שתי מגבות נקיות; לאפשר טופו לנקז, על 10 דקות.
חותכים טופו לחתיכות בגודל ביס ולהעביר לקערה. מערבבים עגבניות וחומץ בלסמי; להשרות במשך 20 דקות.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פלפלים ובצל עד רק מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים תערובת טופו, אבקת שום ומלח. לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות יותר.