טופו עם תרד וחסילון כמון
טופו עם תרד מהול בכמון ושרימפס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו שום, בצל, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: חומוס וסלט תרד עם כמון, סלט תרד עם כמון ויניגרט, ו חומוס & סלט תרד w / רוטב כמון.
הוראות
חותכים את טופו לקוביות 1 אינץ'. מביאים 4 עד 6 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף 1 כפית מלח. להפחית את החום כך שהמים בקושי מבעבעים, ואז להנמיך את טופו למחבת. מבשלים 4 דקות, ולאחר מכן להסיר עם מסננת ולהגדיר על מגבת כדי לנקז בזמן שאתה מכין את הירקות. לאחר טופו יבש, מפזרים כפית כורכום.
חום 2 כפות שמן במחבת רחבה להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום והכמון ומבשלים, מערבבים, עד השום הוא זהב חיוור.
מוסיפים את צ ' ילה, זנגביל, בצל, עוד כפית כורכום ולהמשיך לבשל עד הבצל הם בצבע קל ורך, 5 עד 7 דקות. אם המחבת נראית יבשה מדי בכל נקודה, להוסיף מים במרווחי כוס ולהפחית את החום. בעוד הבצל מתבשל, לשטוף את השרימפס, ולאחר מכן ללטף אותם יבש. זרוק אותם עם הכורכום שנותר וחצי ממיץ הלימון. שים בצד עד שתהיה מוכן לשרת.
מוסיפים את האפונה והתרד לבצל. להפוך את החום גבוה, מפזרים מלח כפית, ומבשלים עד נבול. נסטלה טופו לירקות, להוסיף חצי כוס מים, ואז לכסות ולבשל עד טופו מחומם דרך, כ 4 דקות.
מחממים את השמן הנותר במחבת רחבה. כאשר חם, מוסיפים את השרימפס, מפזרים מלח, ומטגנים על חום גבוה, הופכים כמה פעמים, עד שהם אדומים ומוצקים כאשר הם נלחצים באצבע.
מגישים את הירקות על אורז מבושל עם 3 שרימפס מסודרים על כל מנה.
מפזרים על מיץ הלימון שנותר, מקשטים בכוסברה ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;