טופו פלפל שחור
פלפל שחור טופו הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפלים חריפים, ג'ינג'ר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טופו פלפל שחור, טופו פלפל שחור, ו טופו פלפל שחור.
הוראות
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה או ווק לבוא 1/4 אינץ ' את הצדדים וחום.
חותכים את טופו לקוביות גדולות, על 1 x 1 אינץ'. לזרוק אותם קצת קורנפלור ולנער את העודף, ואז להוסיף שמן חם. (תצטרך לטגן את חתיכות טופו בכמה קבוצות כך שהם לא להתבשל במחבת.) מטגנים, מסובבים אותם כמו שאתה הולך, עד שהם זהובים בכל רחבי ויש לי קרום דק. כפי שהם מבושלים, להעביר אותם על מגבות נייר.
הסר את השמן ואת כל משקעים מן המחבת, ואז לשים את החמאה בפנים להמיס אותו.
מוסיפים את שאלוט, צ 'ילי, שום וג' ינג ' ר. Sauté על חום נמוך עד בינוני במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד המרכיבים הפכו מבריק והם רכים לחלוטין. לאחר מכן, מוסיפים את רטבי הסויה ואת הסוכר ומערבבים, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפל השחור המרוסק.
מוסיף את טופו כדי לחמם אותו ברוטב במשך כדקה. לבסוף, מוסיפים את הבצל הירוק.
מגישים חם, עם אורז מאודה.
Reprinted with permission from Plenty by Yotam Ottolenghi, (C) 2011 Chronicle Books