קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טופי בר בראוני טורט

טופי בר בראוני טורט
טופי בר בראוני טורט הוא מתכון אמריקאי שמגיש 16. מנה אחת מכילה 1018 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -70 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך תמצית וניל, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 24% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: ברוני בריטי טופי שבע שכבות , ממתקים בר מרנג טורט , וטורט טופי טירמיסו .

הוראות

1
גריז שלוש 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות ומרפדים בנייר אפייה; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול, ממיסים חמאה ושוקולד על אש נמוכה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; מגניב.
3
בקערה גדולה, טורפים את הסוכר, הביצים, תערובת הווניל והשוקולד עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה קמח ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים לתבניות מוכנות.
5
אופים ב-350 מעלות במשך 24-28 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בקערה קטנה ממיסים אבקת אספרסו במים רותחים. בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הוסף 1/3 כוס סוכר קונדיטורים, 1 כפית וניל ו-2 כפות נוזל אספרסו; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. שמור 1 כוס למילוי; מקררים את שאר התערובת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בקערה גדולה נוספת מערבבים את הגבינה, המלח ושאר הסוכר, הווניל ונוזלי האספרסו של הקונדיטורים; מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות או עד לקבלת תערובת אוורירית. מקפלים פנימה את תערובת הקצפת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים שכבת בראוניז אחת על צלחת הגשה; למרוח בחצי מהמלית. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת בראוניז שלישית; הכפור העליון ודפנות הטורט עם תערובת קצפת צוננת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מפזרים חתיכות טופי מעל ודפנות הטורט. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טורטה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.