טופי מצופה שוקולד עם זרעי דלעת ומלח ים
טופי מצופה שוקולד עם זרעי דלעת ומלח ים נטול גלוטן, ו מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1191 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם שוקולד מריר, זרעי דלעת, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טופי מצופה שוקולד, טופי שוקולד מצופה בשקדים, ו טופי בייגלה מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף.
שים את המחבת על משטח שטוח ולהגן על פני השטח-כי טופי הוא סוכר מבושל בטמפרטורה גבוהה-עם שמיכה או מגבת מתחת. בסיר קטן, לשלב את החמאה, סוכר, ו 2 כפות מים (להיזהר לא לקבל סוכר על הצדדים של המחבת, שבו הוא יכול להתגבש) ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים את התערובת, ערבוב כל הזמן, עד שהוא הופך צבע קרמל יפה (כ 146° על מדחום ממתקים), כ 7 דקות. מיד להסיר מהחום.
מוסיפים את המלח ומערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את הוניל ומערבבים לשלב. היזהר: התערובת היא חמה מאוד יהיה לגמגם. מיד לשפוך את הטופי על המחבת מצופה נייר קלף, עם מרית חסינת חום, להפיץ אותו במהירות בשכבה אפילו כמעט עד הקצוות. (זה חם מאוד, אז להתנגד לפיתוי לתקוע אצבע בו.)
למתן את השוקולד. להביא 2 סנטימטרים של מים כדי רתיחה חשופה בסיר בינוני. מניחים עליו קערת מתכת בינונית, מוסיפים שני שליש מהשוקולד וממיסים אותו בעדינות.
הסר את הקערה מהחום ומערבבים בשוקולד שנותר עד נמס וחלק.
לטפוח על פני השטח של מקורר טופי יבש כדי לוודא את השוקולד לדבוק כראוי. עם מרית חסינת חום, להפיץ את השוקולד נמס בשכבה זוגית על טופי, ואז במהירות לפזר את זרעי דלעת על גבי ומפזרים מלח ים.
בואו נעמוד עד שהשוקולד יתקשה.
שבור את הטופי לחתיכות גדולות. הטופי ישמור, מכוסה, עד 2 שבועות.