קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות3
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טופי מצופה שוקולד עם זרעי דלעת ומלח ים

טופי מצופה שוקולד עם זרעי דלעת ומלח ים
טופי מצופה שוקולד עם זרעי דלעת ומלח ים נטול גלוטן, ו מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1191 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם שוקולד מריר, זרעי דלעת, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טופי מצופה שוקולד, טופי שוקולד מצופה בשקדים, ו טופי בייגלה מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
שים את המחבת על משטח שטוח ולהגן על פני השטח-כי טופי הוא סוכר מבושל בטמפרטורה גבוהה-עם שמיכה או מגבת מתחת. בסיר קטן, לשלב את החמאה, סוכר, ו 2 כפות מים (להיזהר לא לקבל סוכר על הצדדים של המחבת, שבו הוא יכול להתגבש) ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים את התערובת, ערבוב כל הזמן, עד שהוא הופך צבע קרמל יפה (כ 146° על מדחום ממתקים), כ 7 דקות. מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טופי.טופי.
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את המלח ומערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את הוניל ומערבבים לשלב. היזהר: התערובת היא חמה מאוד יהיה לגמגם. מיד לשפוך את הטופי על המחבת מצופה נייר קלף, עם מרית חסינת חום, להפיץ אותו במהירות בשכבה אפילו כמעט עד הקצוות. (זה חם מאוד, אז להתנגד לפיתוי לתקוע אצבע בו.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טופי.טופי.
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
למתן את השוקולד. להביא 2 סנטימטרים של מים כדי רתיחה חשופה בסיר בינוני. מניחים עליו קערת מתכת בינונית, מוסיפים שני שליש מהשוקולד וממיסים אותו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר את הקערה מהחום ומערבבים בשוקולד שנותר עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
לטפוח על פני השטח של מקורר טופי יבש כדי לוודא את השוקולד לדבוק כראוי. עם מרית חסינת חום, להפיץ את השוקולד נמס בשכבה זוגית על טופי, ואז במהירות לפזר את זרעי דלעת על גבי ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
בואו נעמוד עד שהשוקולד יתקשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
9
שבור את הטופי לחתיכות גדולות. הטופי ישמור, מכוסה, עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.