טופי שקדים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? טופי שקדים יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שקדים, שוקולד חצי-מתוק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו טופי שקדים, טופי שקדים, ו עוגת שקדים טופי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שקדים בתבנית אפייה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350, מטלטל מחבת מדי פעם, עד לזהב מתחת לעורות, 10 עד 12 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים.
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני נמוך, מערבבים סוכר, חמאה, סירופ תירס, מלח, ו 3/4 כוס מים עד חמאה נמסה וסוכר מומס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא חום זהוב עמוק (300 על מדחום ממתקים; ראה הערות), 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בזהירות וניל וחצי מהשקדים (התערובת עלולה לבעבע). מיד לשפוך לתוך 10 על ידי 15 אינץ תבנית אפייה עם הצדדים 1 אינץ ' גבוה.
בואו טופי להתקרר בטמפרטורת החדר עד שנקבע, לפחות 30 דקות.
בינתיים, מניחים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום. להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בתחתית דוד כפול או מחבת כי הקערה יכולה לקנן; להסיר מחבת מחום.
מניחים שוקולד על פני מים ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק, על 10 דקות.
יוצקים שוקולד על טופי מקורר; עם סכין או מרית אופסט, מפוזר ברמה.
מפזרים שקדים שנותרו באופן שווה על פני שוקולד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שוקולד מוגדר, לפחות 1 שעה (או לצנן על 30 דקות).
כדי להסיר, לסובב בעדינות מחבת לשחרר טופי, ולאחר מכן לקצוץ או לשבור לחתיכות. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים, או להירגע אטום עד 1 חודש.
לפני שתתחיל, קרא את המתכון עד הסוף והרכיב את כל הכלים והמרכיבים שתצטרך. מתכוני ממתקים רבים דורשים שתפעל במהירות ברגע שסירופ הסוכר מגיע לטמפרטורה הרצויה. השתמש בטיפול בעת עבודה עם סירופ סוכר חם, כפי שהוא יכול לגרום לכוויות חמורות.
בחר את הסירים הנכונים. מחבתות נירוסטה בעלות תחתית כבדה הן הטובות ביותר לבישול תערובות סוכר. מחבתות דקות וקלות משקל נוטות להוביל חום ... ומבשלות סירופ סוכר ... בצורה לא אחידה.
השתמש מדחום ממתקים כאשר קרא. הם meausre טמפרטורות עד 40
תוכלו למצוא אותם באזור המטבח-גאדג ' ט של סופרמרקטים רבים, במחיר בין $10 ו $
לצלול בתחתית המדחום לחלוטין בסירופ הסוכר כדי לקבל קריאה מדויקת. שימוש במחבת צרה עם צדדים גבוהים הופך את התערובת עמוקה יותר, אבל, אם יש צורך, אתה יכול בעדינות להטות מחבת רדודה כדי להטביע את המדחום התחתון.
ממיסים את השוקולד בעדינות לתוצאות הטובות ביותר. אם שוקולד מקבל חם מדי, זה לא יכול להגדיר כראוי יפתח "בלום" (פסים לבנים) על פני השטח כאשר מאוחסן. ערבוב שוקולד קצוץ במחבת או קערה על חם, לא רותח, המים שומרים על טמפרטורה אפילו, נמוכה, וכתוצאה מכך מבריק, להגדיר שוקולד היטב.