קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט אגוזי לוז שוקולד

טורט אגוזי לוז שוקולד
טורט אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 322 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ביצים, תערובת פודינג שוקולד פאדג', חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו טורט אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מעיל תחתון ותחתון סנטימטר של הצדדים של 10-אינץ אביב-טופס פאן עם התרכך חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שכבה 1 כוס אגוזי לוז קצוצים בתחתית התבנית. במעבד מזון או בבלנדר, שלבו 1 כוס אגוזי לוז שנותרו, ביצים, תערובת פודינג וחמאה מומסת. תהליך עד היטב מעורב ואגוזים הם הקרקע בסדר.
מרכיבים שתצטרך
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים לתוך מחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים כ -20 דקות או עד ששולי הטורט יציבים אך מרכזיים מתנועעים כאשר המחבת מזועזעת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות. שחרר את דפנות המחבת. מצננים עד פושרים ואז מעבירים לצלחת הגשה ואבק עם אבקת קקאו ואבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים בחום או בטמפרטורת החדר.