טורט גלידת דלעת עם קרום ג'ינג'ר
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך עוגיות gingersnap, תבלין פשטידת דלעת, דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת דלעת ללא נטישה, ו דלעת ג'ינג'ר טורט.
הוראות
מניחים כשליש מהעוגיות בשקית ניילון נעילה zip, שקית חותם, להתגלגל עם סיכה מתגלגלת עד עוגיות נמחצים דק; לשפוך לתוך מחבת עוגת גבינה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת (לפחות 2 ב. גבוה). חזור על לרסק עוגיות שנותרו (אתה צריך 1 3/4 כוסות סך) ויוצקים למחבת.
מוסיפים סוכר וחמאה ומערבבים. לחץ על תערובת עוגיות על החלק התחתון ועל 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
אופים את הקרום בתנור רגיל או הסעה 325 עד להשחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
בואו להתקרר על 5 דקות, ואז להירגע או להקפיא עד קר, 5 עד 10 דקות.
בקערה גדולה מקוררת, מערבבים דלעת, תבלין פשטידת דלעת, ו 1/4 כוס ציפוי הקרמל עד חלקה.
מוסיפים גלידה ומערבבים עד מעורבב.
עובד במהירות, כפית כשליש מתערובת הגלידה לתוך הקרום הקר.
טפטוף עם 2 כפות ציפוי קרמל ו 2 כפות רוטב פאדג '(אם רוטב פאדג ' נוקשה מדי, חם מעט בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%), ערבוב פעם אחת, רק עד נוזל, 15 עד 30 שניות); מפזרים חצי אגוזי מלך מסוכרים על גבי. חזור עם שתי שכבות נוספות, השמטת אגוזים על השכבה העליונה. להקפיא עד מוצק, על 5 שעות, ואז לכסות להקפיא עד 1 שבוע.
כ -15 דקות לפני ההגשה, להסיר צדדים מחבת, להגדיר טורט על צלחת הגשה, ולתת לעמוד במקרר כדי לרכך מעט.
מגישים עם תוספת ציפוי קרמל ורוטב פאדג ' (חם ומערבבים שוב אם נוקשה מדי) להוסיף לפי הטעם.