טורט דלעת פרלין
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, פרלין דלעת טורט עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 14. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, תמצית וניל, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טורט פרלינה דלעת , טורט דלעת פרלינה וטורט פרלינה דלעת .
הוראות
בסיר כבד מערבבים את הסוכר החום, החמאה והשמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס.
יוצקים לשניים משומנים היטב 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות.
מפזרים אגוזי פקאן; מגניב.
לעוגה, בקערה גדולה, טורפים את הביצים, הסוכר והשמן.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, תבלין הפאי, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הדלעת רק עד לתערובת.
מזלפים בזהירות את הבלילה על תערובת הסוכר החום.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים במשך 5 דקות; מוציאים מהמחבתות לרשתות כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מניחים שכבת עוגה אחת, עם צד הפרלינה כלפי מעלה, על צלחת הגשה.
מורחים שני שליש מתערובת הקצפת על העוגה. למעלה בשכבת העוגה השנייה ושארית הקצפת.
מפזרים אגוזי פקאן נוספים אם רוצים. שומרים במקרר.