טורט מוס שוקולד
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך אבקת סוכר, אבקת סוכר נוספת, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות נסו טורט מוס שוקולד, טורט מוס שוקולד, ו טורט מוס שוקולד קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת springform עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים בראוני, שמן, מים וביצה עד חלקה. מערבבים בשקית 1 של נתחי השוקולד.
יוצקים הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה.
מפזרים אגוזי פקאן ו טופי חתיכות מעל הבלילה; לחץ בקלילות.
אופים 27 עד 32 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה 30 דקות. הפעל סכין חדה סביב הצד של פאן כדי לשחרר שכבת בראוני.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 1 כוס של נתחי שוקולד הנותרים שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה. בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, 1/2 כוס אבקת סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים שוקולד מומס לתערובת גבינת שמנת.
שמור 1/4 כוס של שמנת הקצפה. בקערה גדולה מקוררת, לנצח את שאריות הקצפת על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שוקולד שמנת תערובת גבינה לתוך קצפת עד לא פסים לבנים להישאר. מוס כפית על שכבת בראוני, החלקה למעלה. מקררים כ 2 שעות או עד מוס מוגדר.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל נשאר 1/2 כוס שוקולד נתחים שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה. מערבבים בשמירה 1/4 כוס שמנת עד חלקה. הפעל מרית דקה, גמישה סביב הצד של פאן כדי לשחרר טורט; להסיר את הצד של פאן. תערובת שוקולד חם כפית מעל גבי מוס, המאפשר כמה לטפטף במורד הצדדים. חלק העליון של טורט עם מרית דקה, גמישה. מקררים 30 דקות או עד ההגשה.
ממש לפני ההגשה, בעדינות במקום סטנסיל פתיתי שלג 4 אינץ ' על torte. באמצעות מסננת רשת תיל בסדר, לנפות אבקת סוכר נוספת על סטנסיל. בזהירות להרים סטנסיל מ torte; לחזור על פתיתי שלג נוספים.