קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

טורט מוס שוקולד

טורט מוס שוקולד
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך אבקת סוכר, אבקת סוכר נוספת, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות נסו טורט מוס שוקולד, טורט מוס שוקולד, ו טורט מוס שוקולד קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת springform עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים בראוני, שמן, מים וביצה עד חלקה. מערבבים בשקית 1 של נתחי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת בראוניתערובת בראוני
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים אגוזי פקאן ו טופי חתיכות מעל הבלילה; לחץ בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
4
אופים 27 עד 32 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה 30 דקות. הפעל סכין חדה סביב הצד של פאן כדי לשחרר שכבת בראוני.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 1 כוס של נתחי שוקולד הנותרים שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה. בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, 1/2 כוס אבקת סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים שוקולד מומס לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שמור 1/4 כוס של שמנת הקצפה. בקערה גדולה מקוררת, לנצח את שאריות הקצפת על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שוקולד שמנת תערובת גבינה לתוך קצפת עד לא פסים לבנים להישאר. מוס כפית על שכבת בראוני, החלקה למעלה. מקררים כ 2 שעות או עד מוס מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל נשאר 1/2 כוס שוקולד נתחים שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה. מערבבים בשמירה 1/4 כוס שמנת עד חלקה. הפעל מרית דקה, גמישה סביב הצד של פאן כדי לשחרר טורט; להסיר את הצד של פאן. תערובת שוקולד חם כפית מעל גבי מוס, המאפשר כמה לטפטף במורד הצדדים. חלק העליון של טורט עם מרית דקה, גמישה. מקררים 30 דקות או עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
ממש לפני ההגשה, בעדינות במקום סטנסיל פתיתי שלג 4 אינץ ' על torte. באמצעות מסננת רשת תיל בסדר, לנפות אבקת סוכר נוספת על סטנסיל. בזהירות להרים סטנסיל מ torte; לחזור על פתיתי שלג נוספים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף