קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט פטל-שקדים עם גנאש שוקולד

טורט פטל-שקדים עם גנאש שוקולד
טורט פטל-שקדים עם שוקולד גנאש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 358 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קקאו, שימורי פטל, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות שקדים פטל עם שוקולד גנאש, שוקולד גאנש טורט, ו טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר קלף. נייר קלף עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
3
כדי להכין עוגה, מניחים חמאה ודבק שקדים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
הוסף 1/2 כוס סוכר מגורען, פועם עד מעורבב היטב (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
7
מערבבים קמח ומלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
מניחים את החלבונים בקערה גדולה. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים חלבונים ביצה לתוך הבלילה; לשפוך הבלילה לתוך מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
מחבתמחבת
10
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב. הפוך עוגה על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
הסר נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
12
חותכים עוגה לתוך 4 (10 x 3 3/4 אינץ') מלבנים.
13
כדי להכין מילוי, לשלב מיץ וריבות פטל, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מוסיפים אבקת סוכר, ערבוב עד חלקה. להזמין תערובת פטל 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פטלפטל
15
מניחים 1 מלבן עוגה על מגש עוגה; להפיץ עם תערובת 1/4 כוס פטל, משאיר גבול 1/4 אינץ'. חזור על הנוהל עם העוגה שנותרה ותערובת פטל 1/2 כוס, המסתיים בעוגה.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מורחיםמורחים
16
כדי להכין גנאש, לשלב 1/2 כוס סוכר מגורען, קקאו, וחלב בסיר בינוני על חום בינוני; להביא תערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אבקת קקאואבקת קקאו
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
18
מורחים גנאש באופן שווה על גבי הצדדים של העוגה; בואו לעמוד 20 דקות או עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
19
מגישים תערובת פטל שמורות עם טורט.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל