קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד-אגוז הונגרי

טורט שוקולד-אגוז הונגרי
טורט שוקולד-אגוז הונגרי עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. יש קינוח זה 399 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טורט שוקולד-אגוז הונגרי, טורטה אגוז הונגרי, ו טורט שוקולד אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל התחתון של 9 אינץ ' עגול מחבת springform עם חמאה או מרגרינה. בשורה התחתונה של המחבת עם קלף או נייר שעווה מעיל העליון של הנייר עם חמאה או מרגרינה; בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים 1/2 כוס הסוכר והמים בסיר בינוני ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שכל הסוכר מומס, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר את המחבת מחום, להוסיף את השוקולד, ומערבבים עד נמס וחלק, על 2 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את החלמונים בקערה גדולה לטאטא במרץ עד אור בצבע מעובה, על 4 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את האגוזים, הנותרים 1/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, ארוחה מצה, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד התערובת דומה חול רטוב, על 15 עד 20 (1-שנייה) פולסים (לא overprocess).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את תערובת האגוז לחלמונים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לתערובת ביצת אגוז ומערבבים כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מניחים את החלבונים בקערה נקייה מאוד של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף נקי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
לטאטא את הלבנים במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, על 2 עד 3 דקות. מערבבים כרבע מהחלבונים לתוך תערובת השוקולד כדי להבהיר את המרקם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מוסיפים את חלבוני הביצה הנותרים ומקפלים בעדינות עד משולב היטב ללא פסים של לבן גלוי (הקפד לא להוציא את חלבוני הביצה, או העוגה תהיה רזה מדי צפוף).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
11
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד נפוח ולהגדיר אבל עדיין קצת דביק במרכז, על 30 עד 40 דקות. (קיסם עץ מוכנס 1 אינץ מהקצה צריך לצאת נקי.)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים את החמאה או המרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה עד כמחצית ממנו נמס. בהדרגה לטאטא בשוקולד ולהמשיך לטאטא עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר עד מעט מעובה, כ 5 דקות.בינתיים, טאק רצועות ארוכות של נייר קלף, נייר שעווה, או לסכל מתחת לקצוות של העוגה על הצלחת או מגש. כאשר הזיגוג מוכן, לשפוך אותו על החלק העליון של העוגה, לתת לו לטפטף במורד הצדדים. באמצעות מרית אופסט או סכין, להפיץ את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. הקש בעדינות על צלחת העוגה או מגש אפילו את הזיגוג, ואז לשלוף ולהשליך את נייר או רצועות לסכל; הצלחת תהיה נקייה ומוכנה להגשה. אם תבחר, מקשטים עם כמה חצאי אגוז מסודרים במרכז העוגה. מקררים את העוגה במשך כשעה כדי לאפשר זיגוג set.To מגישים:מביאים את העוגה לטמפרטורת החדר ומגישים עם קצפת או גלידת וניל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חצאים אגוזחצאים אגוז
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מרית אופסטמרית אופסט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה