טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט שוקולד אגוזי לוז עם אספרסו גנאש. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, אגוזי לוז לבנים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, עוגת אספרסו שוקולד גנאש, ו שוקולד גאנש טורט (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מחבת springform. במעבד מזון, דופק 1 כוס סוכר עם אגוזי לוז עד הקרקע דק.
בקערה גדולה, חלמונים להקציף, תערובת אגוזי לוז, גרידה, חמאה, מלח, וניל עד בשילוב; להפריש.
באמצעות מיקסר מצויד מצורף שוט, להכות לבנים על מהירות בינונית-גבוהה כדי אטום. לאט להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות רכות. מקפלים מרינג לתערובת אגוזי לוז, לסירוגין עם פירורי פנקו.
יוצקים למחבת ואופים עד שהמרכז מוגדר רק וקיסם שיניים מוכנס לאמצע יוצא נקי( ראה הערת שוליים), כ 40 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להסיר צדדים של מחבת ולתת לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
בקערה חסינת חום, מחממים שוקולד עם קרם ואבקת אספרסו, עד ששוקולד נמס והתערובת חלקה.
מניחים עוגה על מתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת.
יוצקים גנאש על עוגה. צמרמורת להגדיר גנאש.