קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש

טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט שוקולד אגוזי לוז עם אספרסו גנאש. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, אגוזי לוז לבנים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, עוגת אספרסו שוקולד גנאש, ו שוקולד גאנש טורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מחבת springform. במעבד מזון, דופק 1 כוס סוכר עם אגוזי לוז עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, חלמונים להקציף, תערובת אגוזי לוז, גרידה, חמאה, מלח, וניל עד בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
באמצעות מיקסר מצויד מצורף שוט, להכות לבנים על מהירות בינונית-גבוהה כדי אטום. לאט להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות רכות. מקפלים מרינג לתערובת אגוזי לוז, לסירוגין עם פירורי פנקו.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים למחבת ואופים עד שהמרכז מוגדר רק וקיסם שיניים מוכנס לאמצע יוצא נקי( ראה הערת שוליים), כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להסיר צדדים של מחבת ולתת לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
בקערה חסינת חום, מחממים שוקולד עם קרם ואבקת אספרסו, עד ששוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים עוגה על מתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
יוצקים גנאש על עוגה. צמרמורת להגדיר גנאש.
9
לשרת.