קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש

טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט שוקולד אגוזי לוז עם אספרסו גנאש. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, אגוזי לוז לבנים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, עוגת אספרסו שוקולד גנאש, ו שוקולד גאנש טורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מחבת springform. במעבד מזון, דופק 1 כוס סוכר עם אגוזי לוז עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
בקערה גדולה, חלמונים להקציף, תערובת אגוזי לוז, גרידה, חמאה, מלח, וניל עד בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
באמצעות מיקסר מצויד מצורף שוט, להכות לבנים על מהירות בינונית-גבוהה כדי אטום. לאט להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות רכות. מקפלים מרינג לתערובת אגוזי לוז, לסירוגין עם פירורי פנקו.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים למחבת ואופים עד שהמרכז מוגדר רק וקיסם שיניים מוכנס לאמצע יוצא נקי( ראה הערת שוליים), כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להסיר צדדים של מחבת ולתת לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
בקערה חסינת חום, מחממים שוקולד עם קרם ואבקת אספרסו, עד ששוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים עוגה על מתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
יוצקים גנאש על עוגה. צמרמורת להגדיר גנאש.
9
לשרת.