קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד-חמוציות

טורט שוקולד-חמוציות
טורט שוקולד-חמוציות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אם יש לכם חמוציות, קצפת, שוקולד חצי-מתוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טורט שוקולד-חמוציות, טורט חמוציות, ו עוגת בראוני חמוציות.

הוראות

1
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר מעל חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; לבשל עד פרץ חמוציות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
העברה למעבד; מחית. מסננים פירה לתוך קערה; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים ב Chambord. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות או לילה (רוטב יעבה).
מרכיבים שתצטרך
ChambordChambord
רוטברוטב
1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה וקמח 9 אינץ קוטר המחבת springform. שורה תחתונה עם נייר קלף. מערבבים 3/4 חמוציות כוס Chambord בסיר קטן על חום בינוני עד ליקר מבשלים, על 1 דקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ChambordChambord
ליקרליקר
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
מסננים חמוציות; להזמין ליקר חמוציות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ליקרליקר
3
להמס חמאה בסיר גדול כבד על חום בינוני, ערבוב עד תחילת הבועה בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום.
5
הוסף שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
6
להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
לטאטא בסוכר, ואז ביצים 1 בכל פעם (הבלילה תיראה מגורען).
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
להקציף בליקר שמור.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מוסיפים קמח ומלח; להקציף בעדינות עד מעורבב. מערבבים חמוציות שמורות; להעביר מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
10
אופים טורט עד העליון הוא נפוח וסדוק ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם לח (לא רטוב) הבלילה מצורפת, על 1 שעה. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להקציף ב Chambord.
מרכיבים שתצטרך
ChambordChambord
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
בואו לעמוד עד זיגוג הוא עבה אבל עדיין pourable, לטאטא מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
קו אפיית גיליון עם נייר; מקום מתלה עוגה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
חותכים סביב torte כדי לשחרר; להסיר צדדים פאן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מקום 8 אינץ 'קוטר קרטון עגול או 8 אינץ' טארט פאן התחתון על גבי torte. מחזיק קרטון ו springform פאן התחתון, להפוך טורט מעל ומניח על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
טופס טארטטופס טארט
9
הסר תחתית מחבת; לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
יוצקים 1 1/2 כוסות זיגוג מעל טורט. באמצעות מרית הדובדבן, זיגוג חלק מעל הצדדים (מחדש להחיל כל זיגוג מנייר כסף במידת הצורך). להקפיא torte עד זיגוג מוגדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
יוצקים הנותרים 1 זיגוג כוס מעל טורט וחלק באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
12
מפזרים נותר 1/4 כוס חמוציות מיובשות סביב קצה העליון. להקפיא עד זיגוג מוצק, על 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
זיגוגזיגוג
13
העברה לצלחת. כיסוי עם כיפת עוגה וצינה.
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)
15
מסדרים עלי נענע טריים בין חמוציות בקצה העליון של טורט.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
חמוציותחמוציות
16
חותכים לפרוסות ומגישים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב