טורט שוקולד-חמוציות
טורט שוקולד-חמוציות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אם יש לכם חמוציות, קצפת, שוקולד חצי-מתוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טורט שוקולד-חמוציות, טורט חמוציות, ו עוגת בראוני חמוציות.
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר מעל חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; לבשל עד פרץ חמוציות, על 5 דקות.
העברה למעבד; מחית. מסננים פירה לתוך קערה; להשליך זרעים.
מערבבים ב Chambord. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות או לילה (רוטב יעבה).
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה וקמח 9 אינץ קוטר המחבת springform. שורה תחתונה עם נייר קלף. מערבבים 3/4 חמוציות כוס Chambord בסיר קטן על חום בינוני עד ליקר מבשלים, על 1 דקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מסננים חמוציות; להזמין ליקר חמוציות בנפרד.
להמס חמאה בסיר גדול כבד על חום בינוני, ערבוב עד תחילת הבועה בקצוות.
הוסף שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה.
להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
לטאטא בסוכר, ואז ביצים 1 בכל פעם (הבלילה תיראה מגורען).
מוסיפים קמח ומלח; להקציף בעדינות עד מעורבב. מערבבים חמוציות שמורות; להעביר מחבת מוכנה.
אופים טורט עד העליון הוא נפוח וסדוק ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם לח (לא רטוב) הבלילה מצורפת, על 1 שעה. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני.
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
בואו לעמוד עד זיגוג הוא עבה אבל עדיין pourable, לטאטא מדי פעם, על 2 שעות.
קו אפיית גיליון עם נייר; מקום מתלה עוגה במרכז.
חותכים סביב torte כדי לשחרר; להסיר צדדים פאן.
מקום 8 אינץ 'קוטר קרטון עגול או 8 אינץ' טארט פאן התחתון על גבי torte. מחזיק קרטון ו springform פאן התחתון, להפוך טורט מעל ומניח על מתלה.
הסר תחתית מחבת; לקלף את הנייר.
יוצקים 1 1/2 כוסות זיגוג מעל טורט. באמצעות מרית הדובדבן, זיגוג חלק מעל הצדדים (מחדש להחיל כל זיגוג מנייר כסף במידת הצורך). להקפיא torte עד זיגוג מוגדר, על 10 דקות.
יוצקים הנותרים 1 זיגוג כוס מעל טורט וחלק באופן שווה.
מפזרים נותר 1/4 כוס חמוציות מיובשות סביב קצה העליון. להקפיא עד זיגוג מוצק, על 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
העברה לצלחת. כיסוי עם כיפת עוגה וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)
מסדרים עלי נענע טריים בין חמוציות בקצה העליון של טורט.
חותכים לפרוסות ומגישים ברוטב.