טורטה נגרה קולומבינה (עוגה שחורה קולומביאנית)
Torta Negra Colombiana (עוגה שחורה קולומביאנית) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 819 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 329 אוהדים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, שזיפים מיובשים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Posta Negra (בשר שחור בסגנון קולומביאני), Natilla Colombiana (פודינג קולומביאני בסגנון), ו Torta de Repollo (עוגת כרוב בסגנון קולומביאני).
הוראות
אחד עד שבועיים לפני שאתה עושה את העוגה, במקום שזיפים מיובשים, צימוקים, 1/4 כוס רום ו 1/2 כוס יין במיכל לא תגובתי.כאשר אתה מוכן לעשות את העוגות, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח שני 8 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות ולהניח בצד.
מניחים את הצימוקים, השזיפים והשזיפים במעבד המזון ומעבדים במשך כ -60 שניות.
מעבירים את תערובת הפרי לקערה ולהגדיר aside.In קערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט ולהניח בצד.באמצעות מיקסר חשמלי, קרם יחד את החמאה והסוכר. לגרד את הצדדים של הקערה, להוסיף את תמצית וניל, ולהוסיף את הביצים, כמה בכל פעם.
מוסיף את תערובת הקמח ומערבבים על המהירות הנמוכה במשך כדקה אחת.
מוסיפים קרמל אופים ומערבבים עוד דקה אחת. מערבבים את הפרי באמצעות הידיים עד בשילוב טוב.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי המחבתות ואופים עד עוגות נעשים על גבי או בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 40 דקות.
הסר מהתנור ולתת להם להתקרר במשך כ 5 עד 10 דקות.Unmold העוגות ולהתחכך עם הרום והיין הנותרים. לעטוף עוגות עם לעטוף פלסטיק, ולאחר מכן עם רדיד אלומיניום.
ניתן לעוגות לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 3 ימים לפני ההגשה או עד שלושה שבועות במקרר לפני הציפוי.