טורטיה אספניול עם רוטב רומסקו
Tortillan Español עם רוטב Romesco עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. אם יש לכם פלפל טחון, שמן זית, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה ... לא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו טורטייה ספרדית עם Romesco שקדים, בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), ו רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 6 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 20 דקות. לקלף ולקצוץ.
מניחים פלפל קצוץ במעבד מזון.
מוסיפים שקדים, 1 כף שמן, חומץ, 1/4 כפית מלח, פלפל אדום טחון, ו 1 שן שום; תהליך עד חלקה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני, ומכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים 6 דקות או רק עד מכרז.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט ושום טחון; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תפוחי אדמה; להגדיל את החום בינוני גבוה. מבשלים 4 דקות או עד תפוחי אדמה הם חום זהוב, ערבוב מדי פעם. מגניב לגמרי.
מעיל 10 (4-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול; מקום במחבת צלייה.
מוסיפים גבינה ואורגנו לתערובת תפוחי אדמה, וזורקים היטב לשלב. מחלקים את תערובת תפוחי האדמה באופן שווה בין ramekins מוכן.
מערבבים ביצים, 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת ביצים על תערובת תפוחי אדמה בכל ramekin.
מוסיפים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי להגיע באמצע צדי ramekins.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד סט. תריץ סכין מסביב לקצוות של הטורטיות.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.