קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

טורטיה דה פטאטאס

טורטיה דה פטאטאס
טורטיה דה Patatas נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 231 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, בצל, תפוחי אדמה זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טורטיה דה פטאטאס, טורטיה דה פטאטאס, ו חביתה ספרדית (Tortilla De Patatas) (ספרד) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה במסננת גדולה, ספרינטעם 2 כפיות מלח, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
בואו לעמוד במשך 30 דקות. להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
שמן חום במחבת nonstick גדול overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד פריך במכרז, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
מוסיפים בצל לתפוחי אדמה במחבת; בצל קוקוטיל ותפוחי אדמה רכים, 5-8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת לקערה גדולה; תן מגניב מעט. מסננים שמן לתוך קערה חסינת חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים ביצים לתערובת תפוחי אדמה; מתבליםלמרוח. לחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חום 1/4 כוס reservedoil מעל חום בינוני גבוה (chill remainingoil לשימוש נוסף).
8
מוסיפים תערובת ביצים, מסדרים תפוחי אדמה לצלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
להפחית את החום בינוני; קוק tortillauntil כמעט להגדיר (זה יהיה מעט runnyon העליון), 25-30 דקות. הפוך על גבי שלט גדול. להחליק לתוך מחבת צד השחמה למעלה.מבשלים עד הזהב על הקרקעהדרך, על 4 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים חם בטמפרטורת החדר.
11
גזור לתוך wedges.DO קדימה: טורטילה יכול להתבצע 2 hoursahead.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.