טורטיה דה פטאטאס
טורטיה דה Patatas נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 231 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, בצל, תפוחי אדמה זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טורטיה דה פטאטאס, טורטיה דה פטאטאס, ו חביתה ספרדית (Tortilla De Patatas) (ספרד) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה במסננת גדולה, ספרינטעם 2 כפיות מלח, וזורקים למעיל.
בואו לעמוד במשך 30 דקות. להתייבש עם מגבות נייר.
שמן חום במחבת nonstick גדול overmedium-חום גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד פריך במכרז, 10-15 דקות.
מוסיפים בצל לתפוחי אדמה במחבת; בצל קוקוטיל ותפוחי אדמה רכים, 5-8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת לקערה גדולה; תן מגניב מעט. מסננים שמן לתוך קערה חסינת חום; להפריש.
מוסיפים ביצים לתערובת תפוחי אדמה; מתבליםלמרוח. לחסל מחבת.
חום 1/4 כוס reservedoil מעל חום בינוני גבוה (chill remainingoil לשימוש נוסף).
מוסיפים תערובת ביצים, מסדרים תפוחי אדמה לצלילה.
להפחית את החום בינוני; קוק tortillauntil כמעט להגדיר (זה יהיה מעט runnyon העליון), 25-30 דקות. הפוך על גבי שלט גדול. להחליק לתוך מחבת צד השחמה למעלה.מבשלים עד הזהב על הקרקעהדרך, על 4 דקות יותר.
מגישים חם בטמפרטורת החדר.
גזור לתוך wedges.DO קדימה: טורטילה יכול להתבצע 2 hoursahead.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.