טורטיה ספרדית (טורטיה דה פטאטאס)
טורטייה ספרדית (טורטיה דה Patatas) עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה אפייה, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו חביתה ספרדית (Tortilla De Patatas) (ספרד), ספרדית טורטיה דה Patatas עם סלט בסגנון Niçoise, ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל ופלפל פעמון. לבשל 8 דקות או עד בצל הוא רך ותפוח אדמה רק מתחיל חום, ערבוב מדי פעם.
מעיל תנור חשמלי איטי 3 ליטר עם ספריי בישול.
מניחים תערובת תפוחי אדמה בבישול איטי.
מערבבים ביצים ואת 3 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור), ערבוב עם מקצף.
יוצקים תערובת ביצים על ירקות בבישול איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 2 1/2 שעות או רק עד ביצה מוגדר במרכז.
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
מפזרים גבינה, פטרוזיליה, צלפים.