טורטיה תירס כחול קרום סנאפר אדום עם ויניגרט פובלנו ותענוג בצל מתוק-תירס
צריך מנה עיקרית פסקטרית? טורטיה תירס כחול קרום סנאפר אדום עם ויניגרט פובלנו ותענוג בצל מתוק-תירס יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1706 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרם פרש, פובלנוס, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 90%. נסו תירס מתוק, פובלנו + בצל קסדילות תירס צהובות, טורטיה כחולה-עוף קרום עם סלט תירס, ו טאקו תירס רך עם בטטות צלויות, פלפלי פובלנו ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסנאפר: מתבלים את הביצים והקמח במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מניחים את שבבי הטורטייה במעבד מזון ודופק עד שהצ ' יפס נטחן דק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים את הביצים, הקמח והטורטיות הטחונות ב -3 קערות נפרדות. מתבלים את פילה הסנאפר קלות משני הצדדים במלח ופלפל. במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה מחממים את השמן. לחפור כל פילה בקמח ולנער את כל עודף. טובלים בביצה הטרופה ונותנים לעודף לטפטף. לחפור את הטורטיות הקרקע ומטגנים במשך 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה סנאפר
קציצות עוף צמחוניות קפואות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מזלפים את הוויניגרט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
5
לוויניגרט: בבלנדר משלבים את הפובלנוס, הבצל ומיץ הליים ומערבבים לתערובת אחידה. בזמן שהבלנדר פועל מוסיפים את השמן לאט עד שהוא מתחלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
אבוקדו האס מעוך קלות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את התרד ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מוסיפים את הדבש ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. יכול להיות בקירור עד 1 יום קדימה. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1
מניחים גרעינים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים שמן במחבת מטגן בינונית על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
קולים עד שהם רכים ומקורמלים.
4
מוסיפים את הבצל לתירס, מקפלים פנימה את קרם פרש ועלי הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את אטמס רמאטו פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
אטמס רמאטו פינו גריגיו
פינו גריגיו רמאטו ממשיך מסורת של הרפובליקה של ונציה, שכן "רמאטו", או נחושת, היה המונח המכונה פינו גריגיו בחוזים. תרגול ויניפיקציה מיוחד הוביל לשימוש במונח זה: החובה נשארת במגע עם הקליפות למשך 24 שעות ותרגול זה מעניק ליין גוון נחושת מובהק מאוד. אטמס קופרה רמאטו מתגאה בזר עשיר ופירותי, ופותח מלא וכבד על החיך, עם רב פנים flavors.It מושלם בשילוב עם דגים שומניים, עם אנטיפסטי עדין או על בסיס ירקות, בן הזוג האידיאלי למנות קיץ, והוא טעים כמו גם אפריטיף.