קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

טורטיה תירס כחול קרום סנאפר אדום עם ויניגרט פובלנו ותענוג בצל מתוק-תירס

טורטיה תירס כחול קרום סנאפר אדום עם ויניגרט פובלנו ותענוג בצל מתוק-תירס
צריך מנה עיקרית פסקטרית? טורטיה תירס כחול קרום סנאפר אדום עם ויניגרט פובלנו ותענוג בצל מתוק-תירס יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1706 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרם פרש, פובלנוס, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 90%. נסו תירס מתוק, פובלנו + בצל קסדילות תירס צהובות, טורטיה כחולה-עוף קרום עם סלט תירס, ו טאקו תירס רך עם בטטות צלויות, פלפלי פובלנו ותירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסנאפר: מתבלים את הביצים והקמח במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סנאפרסנאפר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מניחים את שבבי הטורטייה במעבד מזון ודופק עד שהצ ' יפס נטחן דק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מניחים את הביצים, הקמח והטורטיות הטחונות ב -3 קערות נפרדות. מתבלים את פילה הסנאפר קלות משני הצדדים במלח ופלפל. במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה מחממים את השמן. לחפור כל פילה בקמח ולנער את כל עודף. טובלים בביצה הטרופה ונותנים לעודף לטפטף. לחפור את הטורטיות הקרקע ומטגנים במשך 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סנאפרפילה סנאפר
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מזלפים את הוויניגרט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
5
לוויניגרט: בבלנדר משלבים את הפובלנוס, הבצל ומיץ הליים ומערבבים לתערובת אחידה. בזמן שהבלנדר פועל מוסיפים את השמן לאט עד שהוא מתחלב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את התרד ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
7
מוסיפים את הדבש ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. יכול להיות בקירור עד 1 יום קדימה. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1
מניחים גרעינים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים שמן במחבת מטגן בינונית על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
קולים עד שהם רכים ומקורמלים.
4
מוסיפים את הבצל לתירס, מקפלים פנימה את קרם פרש ועלי הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרשקרם פרש
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את אטמס רמאטו פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
אטמס רמאטו פינו גריגיו
אטמס רמאטו פינו גריגיו
פינו גריגיו רמאטו ממשיך מסורת של הרפובליקה של ונציה, שכן "רמאטו", או נחושת, היה המונח המכונה פינו גריגיו בחוזים. תרגול ויניפיקציה מיוחד הוביל לשימוש במונח זה: החובה נשארת במגע עם הקליפות למשך 24 שעות ותרגול זה מעניק ליין גוון נחושת מובהק מאוד. אטמס קופרה רמאטו מתגאה בזר עשיר ופירותי, ופותח מלא וכבד על החיך, עם רב פנים flavors.It מושלם בשילוב עם דגים שומניים, עם אנטיפסטי עדין או על בסיס ירקות, בן הזוג האידיאלי למנות קיץ, והוא טעים כמו גם אפריטיף.