טורטיה תפוחי אדמה ספרדית
טורטייה תפוחי אדמה ספרדית עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 199 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, romesco, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיחשב זול, עולה בערך 49 סנט למנה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), תפוחי אדמה וביצה ספרדית " טורטיה, ו תפוחי אדמה וכרוב טורטייה ספרדית.
הוראות
חותכים חצי תפוח אדמה לתוך כ 1/8-in.- פרוסות עבות.
חום 1 כף. שמן ב10-in מתובל. מחבת ברזל יצוק או מחבת nonstick עמיד ovenproof מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים שכבה של תפוחי אדמה ומפזרים קצת מלח ופלפל. לבשל, מפנה פעם אחת, עד פרוסות תפוחי אדמה הם רק במכרז ורק בקושי השחמה, 5 עד 8 דקות.
העברה ממחבת לצלחת. חזור על חיתוך ובישול עם חצי תפוח אדמה בכל פעם, מלח ופלפל, הוספת שמן נוסף לפי הצורך.
הוסף עוד 1 כף. שמן למחבת ולהגדיל את החום בינוני.
שכבה כל תפוחי האדמה במחבת; לשפוך ביצים על גבי. מבשלים עד החלק התחתון הוא זהב, 3 עד 5 דקות.
אופים עד ביצים נקבעות כאשר מחבת מזועזע, על 20 דקות.
בואו טורטיה לעמוד לפחות 10 דקות. להשתחרר ממחבת עם מרית גמישה. בעדינות להפוך טורטייה על מגש או לוח.
חותכים לפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם romesco.
הפוך קדימה: עד 3 שעות; לשרת בטמפרטורת החדר.